Apus-apus online paling populer


Apus-apus online paling populer

 

Kanthi pangembangan teknologi, kabutuhan kita uga saya saya nggunakake teknologi, wiwit saka jaringan sosial nganti jaringan, nganti tuku barang online paling gampang ing saben dinane. Mula ora ana gunane kanggo negesake manawa uga scammer wis nyampurnakake teknik kanggo nggawe pangguna sing mlarat. Kasunyatane, apus-apus online nggunakake empati, wedi lan keserak pangguna Internet.

Ing artikel iki, kita bakal nganalisa apus sing paling nyebar lan digunakake ing donya online.

Waca Dhewe: Cara ngindhari scam spam lan SMS

1. Janjine kebanjiran:

korban digodho nganggo ukara sing efektif kaya "proyek sampurna mung klik adoh. Kita mbantu sampeyan entuk"UTAWA"Bisa saka omah lan entuk dhuwit tikel tikel luwih!".

Salah siji sing paling misuwur, saiki bisa digunakake Facebook kanggo sawetara taun, iku scam saka Ray Ban Lengkap karo gambar kanthi rega sing murah: apus-apus scam iki digawe lan terus nggawe akeh korban sing, kepincut rega 19,99 euro, cenderung ngeklik gambar kasebut. Ing kesempatan kasebut, korban dipercaya manawa nyerahake dhuwit utawa kredensial bank, dheweke bakal bisa entuk gaweyan sing sampurna kanthi gaweyan utawa produk kanthi rega diskon, mesthi ora bakal teka.

2. Layanan pengumpulan utang:

Ing kasus iki, korban mikir manawa kanthi mbayar dhuwit sing padha karo persentase utang, sekelompok wong bakal tanggung jawab mbayar kabeh utang. Ora ana sing luwih palsu, amarga korban ora bakal nate utang utange, nanging, suwalike, dheweke bakal nemoni masalah sing luwih gedhe.

3. Bisa saka omah:

Jaringan kasebut ora mesthi ndhelikake apus-apus, nanging ora umum yen wong sing kerja saka omah ora jujur ​​kaya sing dirasakake.

4. "Coba gratis":

... lan gratis yen ora. Mekanisme kasebut nemtokake manawa penipu janji bakal nggunakake layanan utawa kanggo sawetara wektu, kanthi gratis, mula masalahe bakal dadi mustahil kanggo subyek langganan saka sistem sing didaftarake, kepeksa mbayar apa-apa. dadi ora duwe kepentingan.

5. "Apa sampeyan butuh utangan?":

Iki minangka apus-apus sing paling klasik, ing endi akeh wong sing wis utang, terus ora bisa dilelehake. Sejatine, tembung "utangan" salah digunakake minangka sinonim kanggo "riba"Kasunyatane, asring kedadeyan manawa wong-wong sing ana ing mburi nawakake dhuwit kanggo mbukak praktik banjur ilang ing hawa sing tipis. Yen ana kebutuhan utangan lan pendanaan, disaranake hubungi institusi perbankan terkenal.

6. Nyolong identitas:

Sayange gampang banget ngetrapake scam lan nyebar ing jaman jaringan sosial. Gampang ngrebut identitas wong liya wis ditemtokake, nanging sing paling ala yaiku yen korban biasane wis kasep. Ing pangertene iki, penipuan kredit sing ditindakake, nyatane, saya akeh nyolong identitas- Apus-apus kasebut nyolong nyolong data pribadi lan finansial banjur digunakake kanggo ndhaptar utang utawa tuku barang kanthi online; kabeh ngrugekake korban sing bisa uga ngerti scam mung, contone, dheweke nyoba ndhaptar utang nanging ditolak amarga ora mbayar biaya sing diaktifake dening scammer. Mula, kudu dilaporake kasunyatan kasebut menyang pihak berwenang lan nerusake panjaluk supaya operasi kasebut ditolak.

7. "Sampeyan menang 10.000 €!" utawa "GRATIS iPhone 10 mung kanggo sampeyan yen klik ing kene!":

Sapa sing durung nate weruh pop-up sing padha nalika browsing ing web? Sampeyan kudu ngelingi aja ngeklik tawaran kasebut, amarga ing kasus sing paling apik sampeyan kena virus, nanging sing paling ala, ana wong sing bisa ndelok PC saka adoh, nyolong kabeh informasi sing dibutuhake kanggo ngakses, kayata, kanggo akun bank sampeyan. .

Waca Dhewe: Apa sing kudu ditindakake yen Internet ujar "Sugeng, sampeyan menang"; carane nyingkiri utawa mblokir

8. Nelpon 800 ***** lan goleki sapa sing dadi penggemar rahasia ":

... lan mesthi dudu penggemar; Nalika nelpon nomer kasebut, nyatane, biaya sambungan wae bisa larang banget lan layanan sing ora dikarepake uga bisa ngisi jumlah sing ora proporsional.

9. Sales ing Web:

ing prekara iki mesthi apik dipercaya situs resmi ed sah tuku lan adol ing web. Kasunyatane, merek sing luwih misuwur lan dikenal yaiku, luwih gampang golek situs sing nyolong logo lan informasi merek sing dimaksud, lan banjur ngirim produk sing salah menyang sing apes sing lagi tugas utawa malah produk sing dituku ora. ora nate dikirim menyang sing nampa. Nalika mlebu, situs web kasebut bisa uga katon asline, nanging kasunyatan manawa akeh barang sing didiskon 50% mesthine bisa menehi saran supaya bisa uga apus-apusan.

Waca Dhewe: Cara tuku ing eBay ngindhari apus-apus

10. Penipuan Email Bisnis lan Penipuan CEO:

minangka sawetara jinis scam anyar sing utamane mengaruhi perusahaan, ing endi kriminal mlebu komunikasi komersial karo perusahaan liyane, utawa manajer perusahaan sing padha, lan kanthi pesen palsu nanging dianggep dipercaya dening para korban. , ngalihake jumlah akeh kanggo mriksa akun kanthi jeneng scammer.

Waca Dhewe: Kenali email palsu, apus lan ora asli

11. Vishing:

muncul saka persatuan ing antarane konsep "swara" mi "Penipuan identitas" lan iki minangka scam sing tujuane kanggo nggabungake pengetahuan data pribadi pangguna karo panggunaan telpon kanggo ngapusi.

Kabar teka ing ponsel utawa ing kothak layang korban, ketoke saka institusi kredit dhewe, nglaporake transaksi curiga sing ana gandhengane karo akun kasebut: pangguna sing kena pengaruh saka klik peringatan ing alamat Internet situs kloning lan ing Titik iki nampa telpon, digawe kanthi nomer bebas pulsa, lan penipu kasebut pura-pura dadi karyawan bank sing pengin mandheg nyolong nalika, yen kode akses dipikolehi, dheweke menehi wewenang transfer utawa pembayaran ing mburine korban.

12. Penipuan bonus mobilitas:

la Kementerian Lingkungan Hidup ujar manawa sawetara laporan bubar teka, saka wong-wong sing pengin nggunakake bonus mobilitas babagan macem-macem aplikasi sing pengin ngapusi pangguna liwat jeneng sing apik kayata "Voucher Mobilitas 2020". Departemen komunikasi babagan prosedur kanggo njaluk bonus disampekake liwat saluran resmi sawetara dina sadurunge tanggal ngirim aplikasi. Aplikasi ngapusi wis langsung dilaporake menyang pejabat berwenang.

13. Ransomware:

Ransomware minangka jinis scam sing peretas nginstal malware ing komputer utawa sistem komputer sing matesi akses korban menyang file kanthi nuntut pambayaran tebusan, asring ing bentuk bitcoin, kanggo mbatalake. Trap ransomware palsu uga mbebayani banget: apus-apus ransomware skenario sing paling ala, nyebabake keamanan lan privasi para korban, lan ing varian sing nggegirisi, peretas ngaku liwat email yen dheweke hack kamera web nalika korban nonton film. pornografi

Iklan hacking cam, sing didhukung karo ambalan tembung sandhi pangguna ing email, minangka alat kanggo memeres: sampeyan ngirim bitcoin utawa ngirim video menyang kabeh kontak. Kasunyatane, iki manipulasi murni - scammer ora duwe file video lan malah ora diretas informasi sampeyan, amarga tembung sandhi sing diklaim mung dikoleksi saka basis data sandhi lan email sing bocor sing kasedhiya.

Indeks()

    Cara defend awak

    Kajaba kudu waspada, para ahli nyaranake:

    • sadurunge ngetik rincian kertu kredit ing situs, sampeyan kudu verifikasi keamanan;
    • Mei ngirim kode akses dhewe menyang akun sing mriksa - nyatane, kayata, contone, aja njaluk kredensial mlebu perbankan omah liwat email utawa telpon;
    • duwe ngati-ati nalika ngirim salinan dokumen dijaluk;
    • Aja ndownload Mei lampiran sing teka liwat email utawa pesen teks yen sampeyan ora yakinIdentitas saka pangirim;
    • kanggo masalah utawa keraguan apa wae mesthi dihubungi panguwasa sing kompeten.

    Kanggo iki, kita uga nambah kamungkinan nggunakake program Anti-Ransomware nglawan virus Ransom utawa Crypto

    Waca Dhewe: Situs web ngapusi kanthi apus online

     

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane