Aplikasi nggawe slide paling apik kanggo Android lan iPhone


Aplikasi nggawe slide paling apik kanggo Android lan iPhone

 

Aplikasi kanggo digawe geser Dheweke dadi panjaluk banget amarga kabeh wong bisa nganggep profesional ngowahi foto kanthi efek tartamtu lan nuduhake karo "publik".

Maneka faktor bisa mengaruhi pilihan aplikasi sing digunakake, kayata:

  • la jinis efekSaben aplikasi sing cocog karo uyah kudu menehi kualitas apik, sanajan mesthine kita ora nganggep efek siji sing ngagetake, bisa uga cukup kanggo nggawe tayangan edan;
  • la gampang digunakake: printah lan toolbar kudu intuisi supaya kerja luwih gampang kanggo pangguna;
  • la gampang nuduhake: opsi enggo bareng kudu bisa .... klik !!

Ing artikel iki, kita bakal nyoba nyedhiyakake pandhuan migunani kanggo kabeh wong sing pengin nyoba kabegjan karo aplikasi slide kanthi njlentrehake fitur, pro lan kontra. Supaya luwih gampang, kita bakal nuduhake artikel kasebut telung bagean, siji khusus kanggo pangguna Android, siji khusus kanggo pangguna iPhone lan siji sing khusus kanggo aplikasi slide show sing ana ing kalorone Versi

MACA ORA: 30 aplikasi kanggo ngowahi video lan nyunting film (Android lan iPhone)

Indeks()

    Aplikasi slideshow paling apik kanggo Android

    a) Wallpaper Live Wallpaper FX:

    Tanpa mangu-mangu, iku aplikasi paling populer ing industri kanthi luwih saka 13 yuta unduhan.

    Aplikasi iki nawakake akeh fungsi, ngidini sampeyan ngunggah foto, ngrancang slide show, nambah animasi, nyetel warna, efek, lan liya-liyane. Wallpaper Live Wallpaper FX Nduwe editor foto sing apik banget, bisa disesuaikan lan ngidini sampeyan nggawe wallpaper kanthi kualitas dhuwur. Kajaba iku, intuisi banget lan mula gampang digunakake malah kanggo sing kurang pengalaman.

    Kerugian kalebu ora bisa ngluncurake kamera kanthi mbukak aplikasi, cenderung kacilakan nalika kakehan folder mbukak, lan ora ana rotasi foto kanthi otomatis.

    kapindho) Tayangan slide lan pembuat video:

    Aplikasi iki nawakake pengalaman nggawe slideshow sing optimal banget amarga kombinasi antarmuka intuisi lan alat canggih.

    Tayangan slide foto nyedhiyakake akeh efek, saringan lan bingkai, diiringi manajemen konten sing gampang supaya gampang nggawe gelaran sing apik kanthi nambah klip sing ana ing galeri ing macem-macem folder. Sanalika, iku angel nuduhake video sing disimpen; uga, kualitas gambar diganti miturut level sing dipilih.

    C)PIXGRAM - Tayangan Foto Musik:

    Aplikasi nggawe slide iki nggawe sapa gampang upload foto, milih musik favorit, nambah filter lan efek, nggawe slideshow dhewe lan dituduhake karo jagad lan mesthine minangka aplikasi sing cocog kanggo pamula.

    Pixgram ngidini sampeyan nyimpen slide show kanthi macem-macem format, macem-macem filter, lan mbutuhake nggunakake musik pribadi. Sampeyan bisa uga dudu aplikasi sing paling profesional ing pasar, nanging pancen bisa digunakake.

    re) Pencipta presentasi:

    Pencipta presentasi ora ngrasakake katrampilan saka aplikasi sing ditampilake ing poin sadurunge, nanging nawakake kemungkinan sing luar biasa kanggo para pamula nggawe slide show: amarga antarmuka sing pancen intuisi, gampang banget ngunggah foto, nggoleki, ngonfigurasi puter maneh acak lan liya-liyane. Uga ana widget kanggo nganyari foto otomatis, sing ngidini sampeyan nambah anyar.

    Saliyane, ngaktifake fitur layar lebar cenderung nabrak lan ora duwe fitur sing ditawakake aplikasi ing kategori sing padha.

    kula)Rangka dina:

    Rangka dina minangka aplikasi sing dirancang kanggo editor ahli lan nyedhiyakake pangguna kanthi paket sing kaya fitur, diiringi menu sing bisa disesuaikan lan tata interaktif. Aplikasi kasebut bisa digunakake kanthi online lan sampeyan bisa nggawe gelaran sing berkualitas, nggunakake macem-macem fungsi kanggo menehi tayangan slide unik.

    Sayange, Dayframe cenderung ngeculake batere piranti sing digunakake ing wektu sing cukup sithik lan angel digunakake kanggo para pamula.

    Aplikasi slideshow paling apik kanggo iPhone

    a) PicPlayPost:

    PicPlayPost minangka aplikasi intuisi sing ngidini sampeyan nggabungake foto, video, musik lan GIF kanthi gampang, dadi salah sawijining aplikasi sing paling populer. Aplikasi kasebut bisa diakses sapa wae lan nawakake fungsi sing efektif supaya gampang gabung karo video lan gambar.

    PicPlayPost Nduwe antarmuka sing cukup intuisi sing ngidini sampeyan masang nganti 9 foto, GIF utawa video saben proyek lan nggawe dheweke luwih narik ati kanthi pilihan efek resolusi dhuwur sing apik.

    Musik sing wis diwatesi kanthi winates kanggo Slideshow lan aplikasi watermark menyang tayangan slide, sanajan bisa disesuaikan, nanging ora nyenengake.

    kapindho) SlideLab:

    SlideLab ngidini sampeyan ndandani foto dadi video mung sawetara menit kanthi masang musik integral utawa khusus menyang aplikasi kasebut. Tayangan slide sing digawe bisa disimpen ing piranti seluler, tetep ukuran asline, utawa dituduhake ing profil sosial sing wis diadaptasi karo resolusi sing dibutuhake jaringan sosial sing pengin dituduhake. Aplikasi kasebut uga nawakake macem-macem saringan kanggo aplikasi ing gambar sampeyan.

    Siji-sijine cacat SlideLab ora ngidini nggunakake musik saka iTunes kanggo nuduhake ing Facebook O Instagram. Iku isih aplikasi sing luar biasa.

    C) Direktur Presentasi Foto:

    Direktur presentasi ngidini ingiPhone / iPad dadi platform kanggo gelaran slide, nggunakake foto sing disimpen ing piranti. Jumlah efek sing ditawakake nyenengake, luwih-luwih yen aplikasi kasebut ngidini sampeyan nyimpen slide-show ing HD malah ing layar wutuh. Kajaba iku, aplikasi kasebut ngidini sampeyan nuduhake slide show ing jaringan sosial tanpa kangelan.

    Direktur presentasi Nduwe editor foto sing gampang banget lan intuisi lan ngidini sampeyan nggawe video musik.

    Kosok baline, kacepetan proses bisa dikompromi kanthi memoriiPhone. Sanajan ngono, isih bisa dibantah minangka produsen slide paling apik sing kasedhiya iOS.

    re) PicFlow:

    Picflow Ora duwe kabeh fitur sing ditawakake aplikasi liyane, nanging aplikasi sing gampang diatur lan dikontrol nalika nggawe gelaran slide. Aplikasi iki ngidini sampeyan nyetel wektu puter maneh saben foto sing diunggah banjur ngatur kanggo nggulung musik latar mburi sing dipilih sing uga bisa diunggah sakaiPod.

    PicFlowMung sawetara menit, ngidini sampeyan nggawe presentasi dinamis lan animasi kanggo dituduhake ing Facebook utawa Instagram, nugel gambar kanthi fungsi slide lan jiwit lan ngetrapake salah sawijining 18 transisi sing kasedhiya.

    Sayange versi gratis cukup winates lan enkoding video ora bakal luwih suwe 30 FPS.

    kula) iMovie:

    iMovie nawakake macem-macem fitur lan kualitas dhuwur, dadi salah sawijining aplikasi sing paling apik kanggo nggawe slide show iPhone. Aplikasi iki ngidini sampeyan ngowahi audio saben klip sing digawe lan nawakake macem-macem tema film, transisi, efek swara lan judhul. Amarga alasan kasebut, akeh pangguna ora nggatekake aplikasi liya lan nggunakake iMovie kanggo kabeh kabutuhan sing ana gandhengane karo nyunting video utawa nggawe gelaran slide.

    Alesan kenapa aplikasi iki dirancang iPhone Iki minangka salah sawijining sing paling apik kanggo nggawe slide show. Saliyane, aplikasi kasebut ora fleksibel lan cukup angel ditangani kanggo para pamula.

    MACA ORA: Gawe video foto, musik, efek kaya tayangan gambar saka PC

    Aplikasi Tayangan Paling Apik kanggo Android lan iPhone

    a) VivaVideo:

    Kasedhiya kanggo piranti loro-lorone Android kanggo iPhone , VivaVideo duwe versi dhasar sing bisa digunakake lan didownload kanthi gratis. Nalika nyunting gambar, sampeyan bisa milih saka siji "mode pro" kanggo keluwesan sing luwih gedhe lan "mode cepet" kanggo versi sing luwih cepet lan luwih otomatis. Kamera ing aplikasi ngidini sampeyan ngrekam video nalika nglamar luwih saka 60 efek khusus. Banjur sampeyan bisa nambah transisi, efek swara lan malah duplikat video sing digawe.

    Nalika metu saka aplikasi, pangowahan sampeyan bakal disimpen kanthi otomatis lan sampeyan bisa nggabungake video kanthi gampang liwat fitur papan crita.

    Sayange, versi app gratis kalebu tandha banyu sing rame ing video, nampilake akeh iklan, lan watesan slide show limang menit. Kanggo ngilangi frustasi kasebut, sampeyan kudu tuku versi pro kanggo $ 2,99,3.

    kapindho) Movavi:

    Kasedhiya kanggo pangguna loro Android kanggo pangguna loro iPhone lan nawakake akeh opsi kanggo nyunting slide-show, foto, video, lan liya-liyane. Movavi Gratis, lan editing video lan audio nawakake pengalaman profesional, uga kemampuan kanggo nyakup efek berkualitas tinggi lan bisa digunakake kanthi macem-macem format video. Sampeyan bisa normalake swara, ngrekam langsung saka layar kanggo njupuk panggilan video utawa kegiyatan liyane sing ditindakake kanthi nyata ing piranti lan malah nggawe utawa ngrampungake foto kanthi digital kanthi gampang.

    Uga ana fitur keren liyane kayata kemampuan nggawe subtitle khusus. Movavi Uga ana ing versi mbayar, pilihane premium ninggalake $ 59,95. Sawetara pangguna nemokake alat kasebut angel digunakake kajaba sing nggunakake teknologi modern.

    C) MoShow:

    Kasedhiya kanggo kalorone Android kanggo iOS lan aplikasi sing sampurna kanggo nggawe presentasi kanggo newsfeed ing Instagram amarga format video dadi alun-alun. Nanging, nganti saiki, duwe opsi format potret sing cocog kanggo Instagram lan kanggo IGTV. Versi gratis aplikasi iki matesi tampilan foto persegi nganti 30 detik lan tampilan foto vertikal nganti 11 detik, sing cukup mumetake.

    Kabeh ing kabeh, MoShow bakal angel digunakake tanpa nandur modhal ing versi pro. Aplikasi kasebut MoShow pesisir lengkap $ 5,99 saben wulan utawa $ 35,99 miturut taun.

    KESIMPULAN

    Amarga sampeyan bisa ngira-ngira, ana akeh aplikasi sing didedikake kanggo nyunting foto lan video lan asring angel dingerteni lan milih endi sing paling cocog kanggo kabutuhan lan nggambarake kabeh.

    Kita wis nyoba; Saiki sing isih ana yaiku miwiti bisnis!

    MACA ORA: Aplikasi kanggo nggawe crita saka foto lan video musik (Android - iPhone)

     

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane