Alternatif kanggo TeamViewer kanggo pitulungan adoh


Alternatif kanggo TeamViewer kanggo pitulungan adoh

 

TeamViewer pancen program pitulungan remot sing paling akeh digunakake ing saindenging jagad, uga kinerja sing luar biasa ing kabeh kahanan jaringan (sanajan jaringan ADSL alon bisa digunakake tanpa masalah) lan amarga akeh fungsi tambahan kayata transfer file remot. lan nganyari otomatis kanthi otomatis (migunani kanggo nganyari program sanajan ing PC pangguna pemula). Nanging sayangé, ing Versi TeamViewer gratis sampeyan duwe watesan gedhe: ora bisa digunakake ing konteks komersial, cek jinis sambungan digawe (kanggo verifikasi manawa kita pangguna pribadi) lan ora bisa ngaktifake videokonferensi utawa printer jarak jauh tanpa ngaktifake lisensi pangguna.

Yen kita pengin menehi pitulung adoh utawa mbantu perusahaan tanpa kudu mbayar dhuwit, ing pandhuan iki bakal nuduhake sampeyan alternatif sing paling apik kanggo TeamViewer kanggo pitulung jarak jauh, supaya sampeyan bisa ngontrol komputer saka jarak adoh tanpa wates wektu utawa wektu.

MACA ORA: Program desktop adoh kanggo nyambung adoh karo komputer

Indeks()

    Alternatif paling apik kanggo TeamViewer

    Layanan sing bakal nuduhake sampeyan bisa digunakake ing wilayah apa wae, kalebu profesional: banjur kita bisa ngontrol PC saka jarak jauh lan nyedhiyakake pitulungan teknis tanpa kudu mbayar euro. Layanan kasebut uga duwe watesan (utamane ing fitur canggih) nanging ora ana sing nyegah dhukungan. Kanggo penak, kita mung bakal nuduhake sampeyan layanan sing ditampilake gampang dikonfigurasi minangka TeamViewer sanajan kanggo pangguna sing kurang berpengalaman (saka sudut pandang iki, TeamViewer isih dadi pimpinan industri).

    Desktop remot Chrome

    Alternatif TeamViewer paling apik sing bisa digunakake saiki Desktop remot Chrome, bisa digunakake kanthi ndownload Google Chrome ing kabeh PC lan nginstal bagean server (ing PC sing bakal dikendhaleni) lan bagean klien (ing PC sing bakal menehi pitulung).

    Kita bisa kanthi cepet ngonfigurasi pitulung jarak jauh karo Chrome Remote Desktop kanthi nginstal plug-in browser (kita mbukak situs server banjur pencet Instal ing pc), nyalin kode unik sing digawe kanggo tim iki lan, nggawa kita menyang kaca klien ing tim, ngetik kode. Ing pungkasan persiyapan, kita bakal bisa mriksa desktop kanggo menehi pitulung kanthi cepet lan cepet! Kita uga bisa nginstal komponen server ing macem-macem PC lan disimpen ing kaca dhukungan kanthi macem-macem jeneng, supaya kita bisa ngontrol loro utawa luwih komputer tanpa masalah. Chrome Remote Desktop uga bisa digunakake saka smartphone, kaya sing dideleng ing pandhuan Chrome Remote Desktop liwat ponsel (Android lan iPhone).

    Iperius desktop adoh

    Pengunduh gratis liyane kanggo nyedhiyakake pitulung jarak jauh yaiku Iperius desktop adoh, kasedhiya minangka siji-sijine piranti lunak ing kaca download resmi.

    Program iki malah bisa hotspot, cukup bukak eksekusi kanggo langsung duwe server lan antarmuka klien sing siyap digunakake. Kanggo nggawe sambungan jarak jauh, wiwiti program ing PC sing bakal dikendhaleni, pilih tembung sandhi sing sederhana ing kolom kanthi jeneng sing padha, salin utawa ayo menehi kode angka sing ana ing sisih ndhuwur banjur lebokake ing Desktop Jauh Iperius sing diwiwiti ing komputer, ing judhul ID kanggo nyambung; Saiki kita pencet tombol Sambungake lan ketik sandhi, supaya bisa ngontrol desktop lan menehi pitulung sing dibutuhake. Program kasebut ngidini kita ngelingi ID sing wis disambungake lan uga nawakake kabeh opsi akses sing ora diawasi (sadurunge milih tembung sandhi akses): kanthi cara iki cukup kanggo miwiti program kanthi otomatis kanggo menehi pitulung langsung.

    Dhukungan Microsoft cepet

    Yen duwe PC karo Windows 10, kita uga bisa nggunakake aplikasi kasebut Pitulungan cepet, kasedhiya ing menu Start ing sisih kiwa ngisor (mung golek jeneng).

    Nggunakake alat iki pancen gampang banget: kita mbukak aplikasi ing komputer, klik Mbantu wong liya, mlebu nganggo akun Microsoft (yen ora duwe, kita bisa nggawe kanthi cepet), lan cathet kode operator diwenehake Saiki ayo menyang komputer wong sing bakal dirawuhi, bukak app Bantuan Cepet lan ketik kode operator: kanthi cara iki kita bakal duwe kontrol lengkap ing meja lan bisa nyedhiyani sembarang jenis pitulungan, tanpa watesan wektu. Cara iki nggabungake kacepetan RDP karo penake TeamViewer, dadi alat sing disaranake dening Navigaweb.net.

    DWService

    Yen kita duwe akeh komputer kanthi sistem operasi sing beda kanggo ngontrol jarak adoh, siji-sijine solusi sumber terbuka lan gratis sing bisa dipilih yaiku DWService, bisa diatur langsung saka situs web resmi.

    Layanan iki bisa digunakake langsung saka browser, paling ora kanggo sing menehi pitulung. Kanggo nerusake, kita ndownload DWAgent ing komputer (utawa komputer) kanggo dibantu, wiwiti bareng karo PC lan cathet ID lan sandhi sing dibutuhake kanggo sambungan; Saiki ayo lunga menyang komputer, ayo nggawe akun gratis ing situs sing sampeyan deleng ing ndhuwur, lan nambah komputer liwat ID lan sandhi. Wiwit saiki, kita bakal bisa menehi pitulung kanthi mbukak browser apa wae lan mlebu menyang akun, ing ngendi komputer sing bisa dideleng saka jarak adoh bakal katon. Amarga server bisa diinstal ing Windows, Mac lan Linux DWService minangka pilihan sing paling apik kanggo perusahaan gedhe utawa kanggo sing duwe komputer akeh.

    UltraViewer

    Yen kita pengin menehi pitulung adoh saka kanca utawa kulawarga, kita uga bisa nggunakake layanan sing ditawakake UltraViewer, bisa diakses saka situs web resmi.

    Kita bisa nganggep layanan iki minangka siji Versi TeamViewer lite, amarga duwe antarmuka sing padha banget lan cara sambungan sing meh padha. Kanggo nggunakake, nyatane, cukup wiwiti ing komputer kanggo dikontrol, salin ID lan sandhi banjur lebokake ing antarmuka program ing komputer asisten, supaya bisa ngontrol desktop kanthi adoh kanthi cara cairan lan tanpa ngiklanake windows utawa undhangan kanggo ngalih menyang Versi Pro (kabeh watesan TeamViewer sing dikenal).

    KESIMPULAN

    Ora ana kekurangan alternatif kanggo TeamViewer lan uga gampang digunakake lan dikonfigurasi, sanajan kanggo pangguna pemula nganggo piranti lunak jinis iki (nyatane, cukup komunikasi ID lan sandhi sampeyan menyang asisten remot kanggo terus). Layanan sing wis ditampilake sampeyan uga bisa digunakake ing lingkungan profesional (kajaba UltraViewer, sing gratis kanggo panggunaan pribadi), menehi alternatif sing sah kanggo lisensi TeamViewer sing larang kanggo bisnis.

    Kanggo informasi luwih lengkap babagan program pitulung jarak jauh, sampeyan ngajak sampeyan maca pandhuan Cara ngaktifake PC saka mbatalake supaya bisa digunakake kanthi adoh mi Cara ngontrol komputer liwat Internet saka mbatalake.

    Yen luwih becik kita pengin ngontrol Mac utawa MacBook, bisa maca artikel kasebut Cara ngontrol layar Mac saka adoh.

     

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane