Tes intelijen Jepang bakal rampung sajrone 15 menit


Tes intelijen Jepang bakal rampung sajrone 15 menit

Keanehan game iki ana ing kasunyatan manawa ditampilake minangka tes intelijen kanggo nyewa perusahaan Jepang sing gedhe, nanging ora ditemtokake.
Kita bisa mbayangake rasa kuwatir calon sing teka ing wawancara mikir babagan apa sing bakal ditakokake lan ndeleng game iki ditampa, ing ngarepe mripate, kanthi menehi peringatan: "Yen game rampung ing 15 menit, wawancara iki Yen ora, aku wis liwati. Matur suwun amarga wis nyawisake wektu lan muga-muga sampeyan bisa kabegjan mbesuk.
Apa sampeyan wis siyap?

MACA ORA: Latih pikiran sampeyan kanthi game Otak Latihan Online sing paling apik

Game kasebut kalebu nggawa anggota kulawarga kabèh saka salah sawijining kali menyang kali liyane liwat rakit, nganti saiki kabeh gampang kajaba ana sawetara aturan dihormati:
1. Maksimum 2 wong bisa munggah ing rakit.
2. Bapak ora bisa njaga putri apa wae tanpa ana ibu (amarga aku ora ngerti ... apa bapakne maniak?)
3. Ibu ora bisa nunggal karo bocah tanpa ana bapak (maniak liyane)
4. Wong tahanan ora bisa mandhiri karo anggota kulawarga wae.
5. Mung polisi lan wong tuwa sing bisa nyetir rakit kasebut.

Kabeh wis jelas?
Game kasebut sampeyan bisa muter ndownload file excel. Ing Excel, sampeyan kudu ngidini konten, yen ora tetep dikunci. Tesku, aku mbaleni, kudu rampung sajrone 15 menit, mula nglengkapi jam tangan lan aja ngapusi!
PS Aku wis ngalami kepiye, sing paling apik, yaiku nyebarake ing rekan kerja, mesthi ana paling ora ana sing ora bisa ngatasi wektu sing ditemtokake lan, sawise setengah jam, nalika kabeh wong mesthi ngrampungake, bakal kebak. krisis sing nyuda lan sampeyan bakal dadi target umum sing gampang banget, kanggo moyoki lan guyu (kajaba yen bos sampeyan, mesthine).

Sampeyan uga kasedhiya:
20 game paling populer ing pc ing taun 2020 egirl prawan alus lan vsco prawan tegese saben gaya 15 game super mario bros online gratis kanggo pc carane mbukak kunci pamuter lampu kilat ingobe lan firefox krom ngobrol video gratis karo wong liya kanggo ketemu lan ngobrol aplikasi sing luwih apik apa kwai aplikasi kasebut nggawe video kanggo nuduhake status lan crita game io paling apik ing ngendi sampeyan main bebarengan ing pc lan smartphone browser sing paling apik kanggo kothak tv android lan tongkat geni kanggo mbukak video lan situs web unggah dhaptar iptv kanggo dideleng ing tv pintar tv chromecast lsp. cara nggunakake sideload adb kanggo nginstal mulihake update rom pamuter soda kanggo nonton acestream lan video torrent uga ing chromecast cara muter obyek ing sims 4 mbebasake ruang memori ing teken tv geni yen alon utawa kurang nyetel maneh terrestrial digital sing tegese dtv lan atv gunakake instagram saka pc kanggo ngunggah foto lan ngirim crita carane gawe anyar ing sims 4 program tanggalan lan tanggalan paling apik kanggo pc gratis lan ing basa Inggris download google chrome kanggo pc kanthi instalasi offline cara ngubungake data id konami ing pes 2020 game olahraga seluler 2 game strategi rts paling apik kanggo pc gratis aplikasi paling apik kanggo maca manga lan download ing pc lan iphone android 20 game peran online gratis paling apik kanggo pc cara nyetel setelan kontras webcam lan padhang ing pc windows gawe profil facebook palsu status palsu postingan utawa obrolan game tetris paling apik online lan Multiplayer muter musik mp3 lan trek pc ing echo lan google home piranti lunak pemetaan pikiran lan pikiran gratis download pes ing pc gratis lan multiplayer kanthi efootball pes 2020 lite fokus ing gambar sing kabur lan ora fokus browser paling apik kanggo kothak tv Android lan tongkat geni kanggo mbukak video lan situs web / # 2) _Mozilla_Fireoks " 50 game offline kanggo main tanpa internet ing Android lan iPhone simulator nyopir pc gratis kanggo sinau babagan nyopir mobil program sing dibutuhake ing pc kanggo muter game apa wae 30 game paling apik kanthi grafis super kanggo Android lan iPhone gratis setelan audio mikropon lan campuran stereo beda pc bot tiktok kanggo tujuan apa lan sing paling apik carane nggawe file kumpulan bat ing windows kanggo nindakake operasi kanthi cepet cara nginstal mod ing sim 4 carane nggawe tv dadi video lan aplikasi geni cheat skill paling apik ing sims 4 cara mateni windows defender antivirus ing windows 10 trik entuk omah gratis ing sims 4 sim diwasa paling apik 4 cara mbatalake langganan Netflix lan mbusak akun sampeyan perang bintang lan game plancongan luar angkasa kanggo pc lan online gratis saran carane ngundang kanca kanggo telegram liwat utusan liyane mbusak folder onedrive saka windows 10 file explorer kanggo ngobrol kanthi gratis en carane ngunggah foto menyang facebook kanthi kualitas tinggi cara mbukak file xml utawa xml p7m faktur elektronik Dadi wong liya sing nggunakake google link kanggo nggawe flickor cara ndownload file swf lan main game flash ing pc sampeyan gawe animoji ing Android lan iPhone nganggo avatar animasi sosial pandhuan kanggo nampilake pusat media universal kanggo smartphone lan tablet tv tv nggawe video boomerang daur ulang lan sunting app Android 12 bot paling apik kanggo perselisihan ing taun 2020 8 situs web kanggo nggawe avatar gaya anime online gratis carane nonton dazn ing tv geni chromecast utawa tv pintar program obrolan gratis kanggo pc lan messenger kanggo kantor carane ngrungokake musik saka youtube ing echo Alexa cara nyinkronake audio lan video proses eksekusi layanan antimalware sing ditindakake ing windows 10 game nyopir 3d paling apik lan mesin balap kanggo pc gratis primeos yaiku Android kanggo pc coba ing memori usb game musik gratis sing paling apik kanggo pc ing ngendi sampeyan bisa main ing irama ja / PC Mac の ス マ ー ト フ ォ ン や タ ブ レ ッ ト か ら ア ダ ル ト サ イ ト へ の ア ク セ ス を ブ ロ ッ ク す 12 game online paling apik kanggo dolanan karo kanca ing piranti seluler lan pc tr mbusak windows lawas lan mbusak file instalasi windows sadurunge carane nonton saluran televisi ing chromecast tanpa antena carane nonton netflix gratis lan tanpa mbayar instal aplikasi Android ing tv geni saka apk utawa nyimpen yaiku ip gateway standar 192 168 1 254 utawa 192 168 1 1 2 opsi sing matesi bandwidth internet ora aktif ing windows wifi pc asring nyopot utawa ngatasi solusi sing ora pedhot piksel utawa blur foto kanggo nutupi rai utawa nulis pulih file lan foto sing wis ilang saka kertu memori lan USB stick game mmo rpg mmo gratis sing paling apik kanggo pc ing taun 2019 layar pamisah ing Android kanggo nggunakake rong aplikasi bebarengan Pandhuan teken tv amazon geni kanthi aplikasi cheat lan fitur sing didhelikake transmisi iptv ing tv geni Amazon lan chromecast 5 pemain kanggo premium spotify ing pc kanthi macem-macem fungsi efek swara muni lan swara kanggo ndownload lan ngrungokake ganti warna, latar mburi lan tampilan facebook ing pc sampeyan sinaoni ngetik ing pc tanpa katon lan ora diketik kanthi cepet sim ekspansi paling apik 4 cara ngirim obrolan whatsapp saka Android menyang iOS bn / mbusak latar mburi saka foto lan pigura kanthi cepet carane nambah volume ndhuwur maksimum ing pc ko / PC 에서 YouTube 음악 으로 음악 을 업로드 하여 컬렉션 을 온라인 에 보관 하세요. facebook lan riwayat chatting messenger nemokake mbusak utawa download pesen bedane antarane notebook sing tegese ultrabook utawa notebook alternatif paling apik kanggo kodi kanggo nangani nonton film lan video cara ngontrol pemanasan nganggo echo amazon lan Alexa carane nggawe panggilan video whatsapp saka pc lan smartphone sampeyan cara motong lan ngowahi ukuran video ing Android lan iPhone jaringan kerugian jaringan lan jitter kepiye mriksa lan ngrampungake tiktok pandhuan apa lan carane miwiti nonton lan nggawe video carane ndownload lan nginstal fifa 20 pc xbox siji ps4 lan ganti game kasebut pamuter iptv paling apik kanggo nonton iptv kanthi gampang ru / как активировать микрофон в хр nyalin DVD utawa disk blu ray ing windows nganggo burner program kanggo nyalin file luwih cepet lan ngaso ing windows windows nggawe lampu Natal otomatis kanggo dekorasi cerdas cara nggunakake wireshark kanggo njupuk informasi ing jaringan lan nyegat lalu lintas download tanduran vs nir 2 kanggo pc Kanggo apa wordpad lan bedane karo notepad download messenger lite aplikasi obrolan facebook sing entheng blok akses internet kanggo program kanthi firewall windows cara nglereni kabel crimp lan ethernet kanthi ukuran sing beda-beda ja / apk ア プ リ ケ ー シ ョ ン が ウ イ ル ス で あ る か ど う か を 確認 す る 方法 carane ndownload plex menyang pc tv android ios nas coba browser game opera gx sing mbatesi panggunaan ram lan CPU game online gratis paling apik kanggo bocah ing pc kanggo sinau lan seneng-seneng carane nyithak saka Android menyang printer apa wae carane mulihake aplikasi sing wis dibusak nggunakake vpn ing firetv kothak kromecast tv lan tv pinter cara nggawe bot ing diskord lan ngotomatisasi fungsi server pamuter ing / soda kanggo ndeleng video acestream lan torrent uga ing chromecast Cara ndandani yen aplikasi nabrak proteksi ing Windows 10 kepiye cara pembayaran sing ora bisa dipercaya utawa anonim ja / huawei ス マ ー ト フ ォ ン で フ ォ ン ト を 変 更 す る 方法 mateni pamblokir file exe layar cerdas carane nyambung kabel kabel abang lan ireng ing pc utawa tv screensaver gratis paling apik kanggo PC kanthi windows 10 7 lan 8 mripat abang sing bener ing foto flash kepriye cara anonim bisa ngirim pesen anonim aplikasi paling apik kanggo iphone lan ipad kanggo nonton video lan film program kanggo decode sinar blu ray muter gunakake 7zip kanggo mbukak folder zip rar lan file kompres nggunakake zoom utawa ketemu saka tv nganggo utawa tanpa chromecast apa tegese tv pinter apa kaluwihan lan kekurangan gunakake munggah minangka batere kanggo komputer yen listrik ora kuwat ngowahi windows 10 dadi windows xp cara maca koran kanthi online saka smartphone kanthi gratis waras pesen saka utusan facebook game sniper nganggo bedhil sniper lan sniper ing Android lan iPhone mixer audio gratis kanggo program pc 8 kanggo ngrungokake musik campuran game online paling apik ing html5 kanggo muter gratis atur pamuter gawan kanggo windows musik lan video pejuang werna 2 jinis game gelut kanggo pc muter kanggo nggawe pc ing simulator 3d pt / volte kanggo situs klasik lawas nggawe Facebook tanpa Chrome carane ndeleng kanca sing ndhelik ing facebook carane nggawe video deepfake palsu nganggo rai Kartu ucapan animasi kanthi video, foto lan musik dhaptar pes 2020 nuduhake sepuluh janji paling murah kanggo game olahraga liga master motong file audio pamisah lan gabung lagu lan musik mp3 15 program paling apik pl / jab zablokować dostęp do witryn dla dorosłych kanggo smartfonów ing komputer ing PC Mac cara nelpon gratis saka browser sampeyan akses web langsung kabeh cara kanggo nonton netflix ing 4k uhd nambah panguasa ing layar pc sampeyan ganti setelan audio lan ekualiser ing windows 10 wayang kulit fi / palaa vanhaan klassiseen facebook sivustoon kromilla pes 2020 tim liga master paling apik nggawe gambar 8-dicokot saka ngeruk lan ngowahi foto dadi seni piksel 100 game paling apik kanggo Android sing bisa didownload kanthi gratis ing smartphone sampeyan carane nginstal keylogger kanggo ndelok pc kanthi meneng-menengan kanggo tuku dandanan virtual virtual 3d chatting lan game online kaya urip kaloro Game pvp multiplier paling apik kanggo pc x lan playstation gratis kanggo muter carane ndownload pes 2020 lite gratis ing pc game ps4 lan xbox one game olahraga proyek windows 10 ing tv kanthi sambungan nirkabel ajaib menyang layar bali menyang situs facebook klasik lawas ing Chrome macos big sur aplikasi sing dianyari saka peta menyang safari lan pesen jdownloader program paling apik kanggo download bebarengan saka internet game bilyar ing ipad iphone lan blumbang 8 XNUMX gratis pulih file sing dikunci dening ransomware lan malware kaya cryptlocker cara ngatur dns pribadi ing android situs kanggo ngatasi latihan matematika lan aljabar kanthi langkah lan petungan kahuripan ing facebook lan offline ing obrolan lan utusan pamisah biaya netflix spotify utawa situs liyane sing mbayar mod sandhangan paling apik ing sims 4 mbusak avg web tuneup lan ora aman adware kalebu ing avg antivirus tiktok lan aplikasi kanggo nggawe video nari lan nari atur jam weker ing pc otomatis windows 10 masalah layar ireng pl / najlepsze gry pvp dla wielu graczy na PC xbox i playstation bebas main ru / как зки Mac Mac Mac MacК Mac Mac Mac Mac Mac Mac Mac Mac Mac Mac Mac Mac Mac Mac browser ucup cepet lan modern kanggo pc kanthi fungsi sing dibangun lan ekstensi krom aplikasi kanggo nonton bal-balan langsung ing Android lan iPhone Kewan pc sing bisa mlaku kanthi langsung ing layar lan tetep dadi perusahaan aplikasi paling apik kanggo ngasilake otp kanggo akses aman kanggo situs carane nyimpen gambar utawa status video ing whatsapp ngowahi Android nganggo adb tanpa ngganti os utawa rom carane ndownload video pinterest activator kms kanggo hack windows 10 mbebayani ndeleng solusi alternatif laptop paling apik nganggo baterai sing bisa dicopot 15 program kanggo ngrekam layar Apa sing ditindakake proses isolasi grafis piranti audio windows situs lan aplikasi paling apik kanggo nggawe wit kulawarga mlebu pdf lan dokumen ing pc mac android iphone ipad bs / kako povezati bisa dicoba ing pamrentahan televizorom download lan nginstal fortnite ing toko game resmi android lan apk modifikasi ndandani sektor ala disk ing SSD utawa hard drive trik rahasia facebook messenger lan simbol obrolan terus nggunakake windows 7 kanthi aman ing 2020 kanggo / Piranti kanggo nginstal PC Hardware 10 Piranti kanggo maca Alat sing paling anyar layanan windows sing bisa dipateni kanggo nyepetake pc ngirim foto sementara sing ilang sawise dideleng Nintendo ds emulator ing windows kanggo muter rom ing pc pulih pesen whatsapp sing wis dihapus lan mulihake serep amazon Alexa carane nggawe rutinitas lan printah swara anyar ndandani tcp lan winock ing windows 10 nggawe server ing omah kanggo nuduhake sumber daya ing internet download musik mp3 ing Android lan iPhone aplikasi sing paling apik carane nggunakake Alexa utawa google asisten ing mobil legenda aspal 9 kanggo iphone android lan pc game mesin paling cepet kertu kredit virtual gratis paling apik cara njupuk foto kanthi efek bokeh latar mburi sing kabur ja / PC ら ら YouTube の 音 楽 に 音 楽 を ア ッ プ ロ ー ド し て 、 コ レ ク シ ョ ン を オ ン ラ イ ン に 保 ち ま す Audio headphone 3d ing windows 10 kanthi sonic lan dolby atmos gawe kartun lan video dhewe kanthi online am / download telegram kanggo pc Android lan iPhone mbusak lan mbusak bonjour lan mdnsresponder saka iTunes carane ngirim foto lan video ing crita instagram ing pc ing taun 2020 aplikasi kanggo blur latar mburi foto ing Android lan iphone carane ngrungokake musik ing google Alexa lan perintah swara siri cara nggunakake tutubox ing iOS kanggo ndownload aplikasi gratis guida game ing wifi lokal nganggo smartphone sampeyan nambah sensitivitas mouse lan presisi pointer apa sing kudu ditindakake yen internet ucapake ucapan sing sampeyan ucapake carane menang utawa ngalangi kanggo nonton anime 15 kaca facebook paling apik kanggo nyenengake lan narik minat aplikasi kanggo nguji potongan rambut gaya rambut lan warna rambut nalika apple tv 4k regane pro lan kontra aplikasi kanggo nonton film lan streaming gratis carane maca h 265 file hevc ing pc, tv lan smartphone carane nggawe sambungan internet pppoe kanggo nindakake intro ekstensi kanggo web whatsapp ing chrome yen komputer mati mung kanthi mandheg mati apa sing kudu ditindakake trik paling apik kanggo dibangun ing sims 4 carane mbusak flash player saka windows 10 selawase carane nambah nyuda utawa normalake volume audio lagu ing mp3 carane nyepetake ekstrak file zip lan rar troubleshoot dazn apa tegese kode kesalahan ndeleng ditolak utawa mbusak panjaluk kanca facebook sing wis ditundha kanggo tuku video game kepiye cermin layar iphone ing mac setelan asisten google ing iphone android lan sarang Ngonversi mkv dadi avi utawa ngobong mkv menyang dvd sudoku gratis ing silang silang pc lan labirin online lan bisa dicithak carane nonton tv saiki ing tv tanpa decoder langit muter video yen vertikal utawa bengkong

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Munggah

Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane