Model 3D ing Google kanthi efek AR (papan, planet lan awak manungsa)


Model 3D ing Google kanthi efek AR (papan, planet lan awak manungsa)

 

Durung suwe iki kita ngobrol babagan kemungkinan bisa ndeleng Model kewan 3D ing kasunyatan sing ditambah, kanthi efek sing nyata banget. Nyatane, cukup kanggo nelusuri ing Google, nggunakake smartphone (ora bisa digunakake saka PC), jenenge kewan, kayata segawon, kanggo ndeleng tombol "Ndeleng ing 3D" katon. Kanthi menet tombol iki, kewan ora mung katon ing layar sing obah kaya sing nyata, nanging uga bisa dideleng kanthi efek kasunyatan sing ditambah kaya ana ing ngarep kita, ing lantai kamar, lan uga njupuk foto saka padha.

Sanajan kabeh blog lan koran wis ngobrol babagan kewan 3D, sing dadi virus udakara setaun kepungkur, ora ana sing ngerti manawa ing Google, bisa ndeleng model 3D lan efek kasunyatan sing ditambah ora mung kewan, nanging uga liyane. barang . Ana luwih saka 100 elemen 3D sing digunakake kanggo seneng-seneng, kanggo sekolah lan kanggo sinau, sing bisa ditemokake ing Google kanthi nggoleki, kabeh kanthi kemungkinan bisa ndeleng kasunyatan sing ditambahake ing smartphone sing kompatibel (meh kabeh smartphone Android modern lan iPhone).

Mula, ing ngisor iki, dhaptar lengkap saka akeh Model 3D menyang google kanthi efek AR. Elinga yen kanggo "Ndeleng ing 3D"Sampeyan kudu telusuran nganggo tembung tartamtu lan meh mesthi ora bisa digunakake yen nyoba nggoleki kanthi nerjemahake menyang basa Italia utawa basa liyane. Sampeyan isih bisa nyoba nggoleki apa wae kanthi nggoleki jeneng banjur tembung"3d".

Indeks()

    Goleki papan khusus

    Kanggo Dina Pariwisata Sedunia PBB 2020, Google kerja sama karo arsip digital saka CyArk lan Universitas Florida Selatan kanggo riset model 3D saka 37 situs sejarah lan budaya. Temokake jeneng asli (dadi ora ana terjemahan, mung sing ora ana ing kurung ing dhaptar) saka salah sawijining monumèn ing telpon banjur gulung mudhun nganti sampeyan nemokake tombol sing ditampilake ing 3D.

    • Chunakhola Masjid - Mesjid Kubah Nime - Shait Gombuj Masjid (Ana telung masjid sejarah ing Bangladesh, saben model 3D)
    • Situs Sejarah Nasional Fort York (Kanada)
    • Pemakaman Amerika Normandia (Prancis)
    • Gerbang Brandenburg (Jerman)
    • Air Mancur Pirene (Korinta, Yunani)
    • Candi apollo (Naxos, Yunani)
    • Gerbang India (India)
    • Ruang tahta candhi Eshmun (Libanon)
    • Katedral Metropolitan Kutha Mexico (Meksiko)
    • Chichen Itza (Piramida ing Meksiko)
    • Istana Seni Rupa (Meksiko)
    • Eim ya candhi kyaung (Myanmar)
    • Greja Hagia Sophia, Ohrid (Ohrid ing Makédonia)
    • Patung Buddha ing Jaulian (Pakistan)
    • Lanzón ndeleng Chavin de Huántar - Ritual Kamar ing Istana Tschudi, Chan Chan - Istana Tschudi, Chan Chan (ing Peru)
    • Moai, Ahu Nau Nau - Moai, Ahu Ature Huki - Moai, Rano Raraku (Pulo Paskah / Rapa Nui)
    • Omah San Ananías (Suriah)
    • Candi Lukang Longshan (Taiwan)
    • Mesjid Gedhe, Pulo Kilwa (Tanzania)
    • Autthaya - Wat Phra Si Sanphet (Thailand)
    • Makam Kaisar Tu Duc (Vietnam)
    • kastil edinburgh (KINGDOM UNITED)
    • Pengetan Lincoln - Monumen Raja Martin Luther - Tabel ijo - Peringatan Misi NASA Apollo 1 - Tugu Thomas Jefferson (U.S)
    • Pabrik anggur Chauvet (Gua chauvet, lukisan gua)

    MACA ORA: Tur virtual ing museum, monumen, katedral, taman ing 3D online ing Italia lan ing saindenging jagad

    Space

    Google lan NASA teka bebarengan nggawa koleksi benda langit 3D ing smartphone sampeyan, ora mung planet lan wulan, nanging uga sawetara obyek kaya asteroid kaya Ceres lan Vesta. Sampeyan bisa nemokake versi AR umume barang kasebut kanthi mung nggoleki jenenge (goleki ing basa Inggris nganggo tembung 3D lan Nasa, kayata Merkur 3D o Venus 3D Nasa) lan gulung mudhun nganti sampeyan nemokake "Ndeleng ing 3D".

    Planet, wulan, badan langit: Mercury, Venus, Bumi, Luna, Mars, Phobos, Kita ujar, Jupiter, Europa, Callisto, Ganymede, Saturn, Titan, Ngalahake, Telung puluh, Iapetus, Hyperion, Uranus, Umbriel, Titania, Oberon, Ariel, Neptuno, Triton, Pluto.

    Pesawat ruang angkasa, satelit lan liya-liyane: 70 meter 3d antena ing, Modul Command Apollo 11, Cassini, Penasaran, Delta II, GRACE-FO, Juno, Spacesuit Neil Armstrong, SMAP, Spirit, Voyager 1

    Yen sampeyan pengin ndeleng ISS ing 3D, sampeyan bisa ndownload aplikasi NASA Spacecraft AR, adhedhasar teknologi AR sing padha digunakake Google.

    MACA ORA: Teleskop Online kanggo njelajah papan, lintang lan langit kanthi 3D

    Awak manungsa lan biologi

    Sawise njelajah papan, sampeyan uga bisa njelajah awak manungsa kanthi 3D Awak katon. Sampeyan banjur bisa Google, saka smartphone, istilah Inggris kanggo pirang-pirang bagean awak manungsa lan unsur biologi liyane, uga tembung Awak 3D sing katon supaya bisa nemokake model ing kasunyatan sing ditambah.

    Organ lan bagean awak. (mesthi golek nganggo Visibile Body 3D, kayata awak iga katon 3d): lampiran, otak, coccyx, saraf kranial, kuping, ojo, ing, pelo, mano, jantung, paru-paru, cangkem, lentur otot, gulu, irung, ovari, pelvis, trombosit, Sel getih abang, iga, hombro, balung, usus cilik / gedhe, weteng, sinaps, testis, diafragma toraks, ilat, pipa angin ,balung geger

    Tansah nambah istilah menyang telusuran Awak 3D sing katon Sampeyan uga bisa nggoleki sistem anatomi ing ngisor iki: sistem saraf pusat, sistem sirkulasi, sistem endokrin, Sistem ekskresi, sistem reproduksi wanita, sistem pencernaan manungsa, sistem integumenter, sistem limfa, sistem reproduksi lanang, sistem otot, sistem gemeter, sistem saraf periferal, Sistem pernafasan, sistem balung, saluran napas ndhuwur, sistem urin

    Struktur sel: sel kewan, kapsul bakteri, bakteri, membran sel, tembok mRNA, Vakuola pusat, kromatin, wadhah sumur, rabung, retikulum endoplasma, eukaryote, fimbria, flagellum, Aparat Golgi, mitokondria, membran nuklir, nukleolus, sel tanduran, membran plasma, plasmid, prokariotik, ribosom, retikulum endoplasma kasar, retikulum endoplasma sing lancar

    Mesthi ana akeh model 3D sing durung digoleki, lan kita bakal nambah luwih akeh ing dhaptar iki amarga ditemokake (lan yen sampeyan pengin nglaporake model 3D liyane sing ditemokake ing Google, wenehi komentar).

     

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane