Huawei Transfer Klone Transfer Data lan File menyang Smartphone Anyar


Huawei Transfer Klone Transfer Data lan File menyang Smartphone Anyar

 

Apa sampeyan wis tuku smartphone anyar lan saiki sampeyan pengin transfer kabeh data saka ponsel lawas menyang sing anyar? Solusine yaiku Klone telpon Huawei, aplikasi sing digawe dening perusahaan Tionghoa sing kondhang, lengkap, multiplatform lan mulane kompatibel karo Android lan iPhone.

Aplikasi iki trep banget kanggo sing ngalih saka iPhone menyang smartphone Android anyar, lan sing paling penting, kanggo sing ngganti telpon Huawei dadi merek liyane (wiwit saiki telpon Huawei mesthi adol kurang saka sawetara wektu kepungkur).

Waca Dhewe:Transfer data saka ponsel Android menyang ponsel liyane kanthi otomatis

cunt Klone telpon Huawei Sampeyan bisa:

  • mindhah data saka iPhone/iPad smartphone Huawei lan kosok balene;
  • mindhah data saka iPhone/iPad smartphone Android lan kosok balene;
  • mindhah data saka smartphone Android smartphone Huawei lan kosok balene;
  • transfer data ing antarane smartphone Huawei.
Indeks()

    File lan data sing bisa ditransfer

    yo data sing bisa ditransfer liwat Klone telpon yaiku:

    • kontak telpon;
    • pesen;
    • log telpon;
    • tanggalan;
    • Foto;
    • musik;
    • video;
    • dokumen;
    • aplikasi

    Kanggo alasan keamanan sing dileksanakake dening Android ana data sing ora bisa ditransfer:

    • data saka aplikasi kayata WhatsApp;
    • data ing méga: contone, foto sing disimpen ing Foto Google;
    • setelan sistem.

    Cara ngirim data nganggo Klone Telpon

    1) Pisanan sampeyan kudu nginstal app gratis Klone telpon ing piranti loro-lorone. Yen smartphone kalorone Huawei sampeyan bakal nemokake aplikasi sing wis diinstal.

    2) Yen app wis didownload, aplikasi kasebut kudu dibukak ing kaloro piranti banjur diklik "Nampa" Sisih tengen;

    3) Ing piranti loro-lorone, konfirmasi supaya bisa ngakses data sampeyan;

    4) Yen sampeyan wis menehi idin ing smartphone lawas, kamera bakal mbukak njaluk pigura Kode QRnalika ing smartphone anyar sampeyan kudu milih jinis telpon lawas ing antarane "Huawei", "Android Liyane", "iPhome / iPad". Pilih sing bener banjur Kode QR.

    5) Kanthi smartphone lawas, pigura ing Kode QR: Saka kene, coba coba sambungan antarane rong piranti kasebut bakal diwiwiti, banjur konfirmasi sambungan karo pangguna liwat jendela pop-up.

    6) Saiki sampeyan bisa nunjuk file sing bakal ditransfer saka smartphone lawas "Katon"sing sampeyan minat.

    7) Pencet "Konfirmasi" lan prosedur migrasi data bakal diwiwiti kanthi otomatis.

    Transfer data ditindakake liwat tautan jinis Wifi digawe kanggo iki ing antarane kaloro piranti: kanthi cara iki bakal ana prosedur keamanan mi cepet.

    Yen sampeyan duwe akeh data, migrasi bisa mbutuhake sawetara menit, nanging indikator wektu isih bakal katon ing layar. Yen sambungan ing antarane smartphone diganggu, prosedur bakal diulang lan transfer bakal diwiwiti maneh saka endi mandheg.

    Waca Dhewe: Ganti saka Android menyang iPhone lan transfer kabeh data

     

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane