8 program webcam paling apik kanggo Windows, macOS, lan Linux

8 program webcam paling apik kanggo Windows, macOS, lan Linux

8 program webcam paling apik kanggo Windows, macOS, lan Linux

 

Sampeyan bisa nemokake sawetara kategori program webcam ing pasar. Sawetara aplikasi digunakake kanggo nyoba kamera PC lan bisa ndeleng apa sing dijanjekake. Wong liya duwe proposal sing luwih nyenengake lan nyakup filter kanggo gambar sing dijupuk. Ana uga opsi sing ngidini sampeyan nyathet kabeh sing ditampilake kanggo ditinjau mengko.

Ing ngisor iki ana 8 program webcam paling apik kanggo Windows, macOS, lan Linux. Priksa!

Indeks()

    1. ManyCam

    ManyCam nawakake sawetara fungsi sing migunani kanggo konferensi video utawa rekaman pelajaran video. Aplikasi iki ngidini sampeyan nulis lan nggambar ing layar, nambah gambar menyang video, kalebu wujud, lan liya-liyane. Sampeyan uga bisa nampilake gambar webcam nganggo file, nampilake layar komputer, utawa uga kamera ponsel.

    Pangguna isih bisa nyetel warna, nggedhekake, ngganti opacity, uga nggunakake filter lan efek sing nyenengake. Uga ana pilihan kanggo siaran langsung ing macem-macem platform kayata YouTube, Twitch, lan Facebook. Utawa, yen sampeyan seneng, simpen konten nganti 720p ing versi gratis lan 4K ing versi mbayar.

    Video bisa disimpen ing format populer kaya MP4, MKV, MOV, lan FLV.

    • ManyCam (gratis, kanthi opsi kanggo rencana mbayar kanthi luwih akeh fitur lan tanpa tandha banyu): Windows 10, 8 lan 7 | macOS 10.11 utawa luwih dhuwur

    2. YouCam

    YouCam minangka program sing nawakake alat kanggo kerja lan muter. Kompatibel karo macem-macem layanan panggilan video lan platform video langsung, filter saringan kecantikan wektu nyata. Ora nganti atusan efek kasunyatan sing ditambah.

    Minangka kanggo presentasi, pangguna duwe sumber daya kanggo nyathet, superimpose video nganggo gambar, nuduhake layar, lan liya-liyane. Antarmuka sing ramah ngidini sampeyan nemokake fitur utama kanthi gampang.

    Yen sampeyan milih ngrekam, video kasebut bisa disimpen ing macem-macem resolusi, kalebu Full HD, ing format AVI, WMV, lan MP4.

    • YouCam (mbayar, uji coba gratis 30 dina): Windows 10, 8, lan 7

    3. Tes Webcam

    Webcam Test minangka aplikasi online sing ngidini sampeyan nyoba fungsi sing ditawakake kamera PC kanthi cara sing gampang. Cukup ketik situs web lan ngakses tombol Klik ing kene kanggo ngidini akses menyang pengenal webcam. Banjur menyang Coba kamera. Evaluasi bisa uga butuh sawetara menit.

    Sampeyan bisa ngerti data kayata resolusi, bit rate, nomer warna, padhang, padhang, lan liya-liyane. Saliyane tes umum, pangguna bisa ngevaluasi aspek sing luwih spesifik kayata resolusi, frame rate lan mikropon. Uga ana pilihan kanggo ngrekam video ing situs web kasebut lan nyimpen minangka WebM utawa MKV.

    • Tes webcam (gratis): Web

    4. Kamera Windows

    Windows dhewe nawakake program webcam sistem asli. Windows Camera minangka alternatif sing gampang nanging fungsional, utamane kanggo sing mung butuh fungsi dhasar. Kanthi ngaktifake mode Profesional ing setelan, sampeyan bisa nyetel imbangan putih lan padhang.

    Kanggo tetep ing pigura, aplikasi duwe sawetara model kothak. Uga ana pilihan kanggo ngowahi kualitas video antarane 360p lan Full HD lan frekuensi, nanging mesthi ana ing 30 FPS. Asil disimpen ing JPEG lan MP4.

    • Kamera Windows (gratis): Windows 10

    5. Dolanan webcam

    Webcam Toy minangka aplikasi online sing gampang kanggo sapa wae sing golek filter sing nyenengake kanggo motret nganggo webcam. Cukup menyang situs web banjur klik Siap? Mesem!. Yen browser mblokir akses, wenehi idin kanggo nggunakake kamera PC.

    Banjur klik tombol Normal kanggo mbukak kabeh efek sing kasedhiya. Ana puluhan opsi, kalebu kaleidoskop, gaya memedi, asap, film lawas, kartun, lan liya-liyane. Pilih sing disenengi banjur bukak lambang kamera kanggo ndhaptar.

    Asil kasebut bisa disimpen ing PC utawa bisa dituduhake ing Twitter, Google Photos utawa Tumblr.

    • Dolanan webcam (gratis): Web

    6. OBS Studio

    Luwih saka mung program webcam, OBS Studio misuwur amarga kompatibilitas karo kabeh layanan streaming video utama. Antarane, Twitch, Facebook Gaming lan YouTube.

    Nanging mesthine uga ngidini sampeyan ngrekam gambar kamera lan nyimpen konten ing MKV, MP4, TS lan FLV. Resolusi kasebut bisa diwiwiti saka 240p nganti 1080p.

    Aplikasi kasebut uga duwe sawetara alat panyuntingan sing bisa nggawe bahan sampeyan dadi profesional. Antarane fitur kanggo koreksi warna, latar mburi ijo, campuran saluran audio, nyuda swara, lan liya-liyane.

    • Sinau OBS (gratis): Windows 10 lan 8 | macOS 10.13 utawa luwih dhuwur | Linux

    7. GoPlay

    GoPlay bisa uga dadi pilihan sing apik kanggo pamula, nanging pengin adoh saka dhasar. Program kasebut nawakake fungsi kanggo nulis ing layar, uga kanggo masang foto. Video bisa direkam nganti 4K kanthi 60fps lan diowahi ing editor internal.

    Aplikasi kasebut uga ngidini sampeyan ngrekam layar PC lan nggawe video langsung. Versi gratis aplikasi ngidini sampeyan ngrekam video mung 2 menit, kanthi tandha banyu. Asil kasebut bisa disimpen ing MOV, AVI, MP4, FLV, GIF utawa ing audio.

    • Menyang muter (gratis, kanthi versi mbayar lengkap): Windows 10, 8 lan 7

    8. Perekam Layar Online Gratis Apowersoft

    Perekam Layar Online Gratis Apowersoft cocog kanggo sing kudu ngrekam layar PC nalika nonton gambar webcam. Situs iki nawakake sumber daya kanggo nulis freehand ing layar lan kalebu wujud. Kabeh ana online, nanging sadurunge miwiti, sampeyan kudu ndownload a roket peluncur sithik ora ana PC.

    Asil kasebut bisa disimpen ing komputer minangka video utawa GIF, disimpen ing méga, utawa gampang dituduhake ing YouTube lan Vimeo. Resolusi kasebut bisa ditemtokake sithik, medium utawa dhuwur.

    • Perekam Layar Online Gratis Apowersoft (gratis): Web

    SeoGranada nyaranake:

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane