8 program paling apik sing bisa digeser ing PC

8 program paling apik sing bisa digeser ing PC

8 piranti lunak slideshow paling apik ing PC

 

Sapa wae sing butuh produsen slide bisa duwe sawetara opsi, bisa didownload menyang komputer utawa digunakake online ing browser. Ana alat sing ngidini sampeyan nggawe presentasi nganggo teks, musik, foto lan video. Akeh-akehe, ora prelu duwe pengalaman nganggo aplikasi jinis iki supaya bisa ditata. Priksa!

Indeks()

    1 Prezi

    Prezi bisa dadi pilihan sing cocog kanggo sing pengin nggawe presentasi sing dinamis. Geser nindakake gerakan cerdas lan zoom kanggo ngarahake ndeleng apa sing penting. Ana sawetara opsi kanggo template sing wis siap sing bisa diowahi kanthi lengkap, ing endi sampeyan bisa masang grafis, video YouTube, lan foto.

    Rencana gratis (Basic) ngidini sampeyan ngonfigurasi nganti 5 proyek, sing bisa dideleng karo pangguna layanan liyane. Sampeyan bisa ngundang wong liya kanggo nyunting karya kanthi online.

    • Prezi (gratis, kanthi opsi rencana pambayaran): Web

    2 PowerPoint

    PowerPoint minangka salah sawijining pionir nalika nerangake slide show. Program iki nawakake puluhan template lan macem-macem efek transisi lan animasi khusus. Sampeyan bisa masang video, foto, musik, grafis, tabel, ing antarane unsur liyane.

    Pangguna uga bisa ngetrapake fungsi ngrekam layar presentasi, kalebu narasi. Uga njupuk cathetan sing mung bisa dideleng saka sing nuduhake. Piranti lunak kasebut cenderung intuitif banget kanggo sing wis nggunakake aplikasi liya ing Suite Office.

    • PowerPoint (mbayar): Windows | macOS
    • PowerPoint online (gratis, kanthi pilihan rencana mbayar): Web

    3 Zoho Tampilake

    Zoho Show minangka aplikasi sing padha karo PowerPoint, kanthi kauntungan bebas. Layanan kasebut uga kompatibel karo aplikasi Microsoft, bisa mbukak lan nyimpen konten ing pptx. Online, ngidini sampeyan ngowahi bebarengan nganti 5 wong tanpa kudu mbayar.

    Aplikasi iki nawakake puluhan template lan tema slide, sing bisa dicampur kanthi gampang. Sampeyan bisa masang foto, GIF lan video (saka PC utawa YouTube) lan nggabungake tautan saka Twitter lan sawetara situs liyane, kayata SoundCloud. Uga ana alat kanggo efek transisi lan sunting gambar.

    • Zoho Show (gratis, minangka pilihan kanggo rencana mbayar): Web

    4. Google Presentations

    Google Slides (utawa Google Slides) minangka bagean saka paket Drive. Kanthi antarmuka sing gampang digunakake, nawakake opsi tema ing sisih tengen layar. Fungsi nyunting template disorot ing toolbar.

    Proyèk kasebut bisa dieksekusi dening sawetara wong sekaligus, mung sing nitahake ngandhani link utawa ngundang. Aplikasi kasebut ngidini sampeyan masang foto, swara, tabel, grafik, diagram, video YouTube, lsp. Asil kasebut bisa dideleng kanthi online utawa disimpen nganggo pptx, PDF, JPEG, ing antarane format liyane.

    • Presentasi Google (gratis, kanthi pilihan kanggo rencana mbayar): Web

    5. Konferensi intine

    Program asli kanggo presentasi piranti Apple, Keynote duwe sawetara template sing disiapake kanggo sing ora pengin mbuang-buang wektu. Isih ana puluhan efek transisi. Sampeyan bisa nyorot teks kanthi bayangan lan tekstur lan nggambar dalane obyek, kayata wujud lan gambar.

    Pangguna bisa masang foto, video, musik, lan unsur liyane. Yen integrasi iCloud diaktifake, sampeyan bisa ngowahi karo wong liya, sanajan nggunakake Windows. Aplikasi kasebut bisa maca proyek pptx lan nyimpen ing format piranti lunak Microsoft.

    • Dhasar (gratis): macOS

    6. Banget

    Genial minangka pilihan kanggo nggawe slide sing apik tanpa kudu ngerti babagan aplikasi presentasi. Situs web nawakake sawetara template, kanthi macem-macem tata letak. Ana pilihan kanggo slide kanthi dhaptar, gambar utawa frase, garis wektu, lan liya-liyane.

    Dadi gunakake barang sing sampeyan butuhake lan buwang liyane. Sampeyan bisa ngowahi siji lan masang foto, GIF, video, lan audio, uga grafis interaktif. Siji-sijine yaiku versi gratis kasedhiya kanggo pangguna layanan liyane.

    • Bisa uga (gratis, kanthi pilihan kanggo rencana mbayar): Web

    7. Edo Sing Nggawe Krim Es Krim

    Icecream Slideshow Maker minangka pilihan liyane kanggo sampeyan sing seneng ndownload program ing PC lan bisa digunakake kanthi offline. Aplikasi kasebut dimaksudake kanggo nggawe presentasi fotografi kanthi musik.

    Nanging bisa masang konten teks lan nggunakake macem-macem audio kanggo saben slide utawa lagu sing padha sajrone proyek kasebut. Versi gratis ngidini sampeyan mung nyimpen asil menyang Webm lan nawakake watesan 10 foto saben presentasi.

    • Edo Sing Nggawe Krim Es Krim (gratis karo sumber daya winates): Windows

    8. Adobe Spark

    Adobe Spark minangka editor online sing nawakake alat presentasi sing intuisi. Saliyane opsi tema, ana uga desain slide sing bisa diklik ing sisih tengen layar. Sampeyan bisa masang foto, video, teks, musik lan malah ngrekam swara sampeyan.

    Durasi saben gambar bisa diganti kanthi gampang, ing pojok tengen ngisor. Yen sampeyan pengin nggawe sawetara tangan, sampeyan bisa nuduhake link utawa ngundang sapa sing sampeyan karepake. Konten kasebut bisa dideleng kanthi online utawa didownload kanthi format video (MP4). Versi gratis kalebu logo Adobe Spark.

    • Adobe Spark (gratis, nanging wis mbayar rencana): Web

    Tips kanggo nggawe slide show sing apik

    Tips ing ngisor iki yaiku saka Aaron Weyenberg, UX Leader kanggo TED, proyek konferensi multi-tematik singkat. Konten kasebut kasedhiya kanthi lengkap ing TEDBlog dhewe. Priksa sawetara.

    1. Mikir babagan pamirsa

    Aja mikir slide minangka alat anotasi kanggo dhasar presentasi. Dheweke kudu digawe kanggo umum, kanthi menehi pangiriman pengalaman visual sing nambah apa sing wis diandharake.

    Aja kakehan nulis teks. Miturut Weyenberg, iki nggawe perhatian para pamirsa, sing ora ngerti manawa bakal maca apa sing ditulis utawa ngrungokake apa sing dikandhakake. Yen ora ana alternatif, distribusi konten menyang topik lan tunjukake siji-siji.

    2. Tetep standar visual

    Coba jaga nada warna, kategori font, gambar, lan transisi sajrone presentasi.

    3. Aja kakehan pengaruhe

    Uga ora nggunakake transisi. Kanggo ahli, opsi sing luwih dramatis menehi kesan yen presentasi kasebut bakal mboseni lan mung efek sing gedhe banget bakal ngunggahake pamirsa saka depresi.

    Nuduhake panggunaan sumber daya iki kanthi moderat lan luwih becik mung sumber sing luwih alus.

    4. Aja nggunakake autoplay ing video

    Sawetara program presentasi ngidini sampeyan muter video sanalika slide mbukak. Weyenberg nerangake manawa kakehan mbutuhake wektu kanggo file wiwit muter lan presenter ngeklik pin maneh kanggo nyoba lan miwiti.

    Asil: slide sabanjure bakal rampung ditampilake cepet banget. Kanggo ngindhari jinis watesan kasebut, pilihan sing paling apik yaiku ora milih reproduksi dhiri.

    SeoGranada nyaranake:

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane