7 aplikasi paling apik sing ngganti warna rambut kanthi nyata

7 aplikasi paling apik sing ngganti warna rambut kanthi nyata

7 aplikasi paling apik sing ngganti warna rambut kanthi nyata

 

Aplikasi sing ngganti warna rambut bisa migunani kanggo nyenengake lan ngapusi kanca lan mbantu sampeyan mutusake warna babagan warna apa. Aplikasi kasebut ngidini sampeyan nyoba tampilan anyar sadurunge menyang salon, asring realistis. Mula, ana risiko kurang getun mengko.

Indeks()

    1. Werna rambut

    Werna Rambut nyedhiyakake macem-macem gaya pewarnaan, kayata kaping telu, peteng, wis diwasa utawa kabeh rambut. Nalika mbukak aplikasi, pangguna ngadhepi gambar saka kamera, nanging bisa uga nggunakake foto saka ponsel. Pilih warna ing sisih ngisor layar.

    Ana pilihan sing wani, kayata macem-macem warna ijo, ungu, biru lan sing paling umum, kayata pirang, coklat lan abang. Aplikasi kasebut uga ngidini sampeyan pamisah layar kanggo mbandhingake gambar kanthi nyata. Sanajan ora intuisi, cukup tutul layar kanggo njupuk foto utawa tutul terus kanggo ngrekam video kasebut.

    • Werna rambut (gratis, kanthi tuku ing aplikasi): Android | ios

    2. Fabby Deleng

    Temokake apa sing bakal katon karo warna rambut anyar kanthi nyata

    Fabby Look minangka aplikasi Google eksperimen sing digawe khusus kanggo ngganti warna rambut. Aplikasi nada kasebut nyata-nyata. Cukup tutul tombol banjur delengen owah-owahan wektu. Ana pilihan klasik, kayata pirang, abang, coklat lan abu-abu, uga sing kurang konvensional, kayata biru, jambon, oranye, lsp.

    Yen sampeyan seneng asil kasebut, sampeyan bisa njupuk foto, ing rana ing sisih tengah layar, lan kanthi gampang nuduhake ing Facebook, Instagram, Snapchat, lan liya-liyane. Program kasebut ora duwe fungsi sing rumit, nanging uga ora duwe sumber kustomisasi utawa sunting.

    • Fabby katon (gratis): Android | ios

    3. Instagram

    Instagram dudu aplikasi khusus kanggo ngganti warna rambut, nanging duwe sawetara filter sing ngidini sampeyan ngetrapake warna anyar kanthi nyata. Kanggo nindakake iki, cukup ngakses Crita, gulung ing garis efek saka nengen menyang kiwa, menyang pungkasan. Banjur sampeyan bakal bisa ndeleng opsi kasebut Efek Panelusuran, sing kudu sampeyan tutul.

    Ing layar sing ditampilake, bukak lambang kaca pembesar, sing ana ing sisih ndhuwur layar ing sisih tengen. Ing kolom telusuran, ketik istilah kaya rambut warna-warni o warna rambut lan sampeyan bakal bisa ndeleng sawetara opsi filter sing nawakake fungsi.

    Main dee sing disenengi banjur Kanggo nemu. Sampeyan bakal digawa menyang layar publikasi Stories, ing endi sampeyan bisa njupuk foto lan ngrekam video, kaya sing ditindakake karo filter liyane.

    Pandhuan Filter lan Efek sing Didhelikake ing Crita Instagram - Deleng Cara Golek nerangake tutorial kanthi rinci.

    • Instagram (gratis): Android | ios

    4. Klambi rambut

    Simulator gaya rambut K-POP

    Hairfit inspirasi saka rambut para seniman genre musik K-Pop Korea Selatan. Aplikasi ngidini sampeyan nandhang sangsara foto saka Galeri utawa njupuk langsung. Pangguna kudu milih potongan rambut banjur terus tincture kanggo ngganti Jarak.

    Ana puluhan opsi warna sing kasedhiya, kalebu trendi kaya lilac, pink, ungu, lan ijo. Gaya rambut lan warna bisa disetel supaya bisa katon alami.

    • Gaya rambut (gratis): Android

    5. riasan YouCam

    Sanajan fokus karo efek dandanan, YouCam Makeup duwe fitur canggih kanggo ngganti warna rambut kanthi nyata. Pangguna bisa nyoba gaya warna loro, cocog karo warna sing nyata, utawa mung nggunakake siji warna.

    Sampeyan bisa nyetel intensitas, padhang, uga jangkoan warna utawa nyampur karo nada asline. Yen sampeyan seneng karo asil kasebut, aplikasi kasebut ngidini sampeyan ora mung njupuk foto, nanging uga bisa ngrekam video nganggo filter.

    • Makeup YouCam (gratis, kanthi tuku ing aplikasi): Android | ios

    6. Pewarna rambut

    Pewarna Werna Rambut ngidini sampeyan njupuk foto ing lokasi utawa nggunakake sing kasedhiya ing Library. Banjur, pangguna kudu milih, ing gambar, area rambut banjur tutul nada sing pengin ditrapake. Sampeyan bisa milih siji warna kanggo ngecet kabeh lan nambah liyane kanthi sawetara helai.

    Yen pengin, sampeyan malah bisa nggawe warna kanthi nggunakake pilihan Tambahake warna. Asil bisa disimpen ing telpon utawa dituduhake ing aplikasi liyane.

    • Pewarna rambut (gratis, kanthi tuku ing aplikasi): iOS

    7. Pangowah warna rambut

    Pengubah Warna Rambut duwe proposal sing padha karo pewarna warna rambut kanggo Android. Aplikasi kasebut ngidini sampeyan nggunakake foto saka Galeri utawa njupuk langsung. Banjur cukup tutul warna sing dipengini lan lebokake nganggo area driji nganggo driji. Sampeyan bisa ngetrapake pirang-pirang nada ing gambar sing padha lan malah menehi warna unsur liyane ing foto.

    Kajaba iku, pangguna bisa ngganti intensitas warna, lan nggawe efek luwih nyata. Aplikasi nawakake opsi kanggo nuduhake asil ing jaringan sosial utawa nyimpen ing piranti. Sampeyan bisa uga dijaluk menehi limang lintang. Sampeyan ora prelu nindakake iki kanggo ngakses sumber.

    • Pangowah warna rambut (gratis): Android

    SeoGranada nyaranake:

    • Simulator cukuran lan warna sing paling apik kanggo ngganti tampilan
    • Aplikasi kasebut ngganti jinis kelamin sampeyan lan ndadekake sampeyan dadi pria utawa wanita; ndeleng cara nggunakake
    • Aplikasi sing bakal mbantu dandanan

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane