6 aplikasi cuaca saengga cuaca ora bakal dilindhungi

6 aplikasi cuaca saengga cuaca ora bakal dilindhungi

6 aplikasi cuaca saengga cuaca ora bakal dilindhungi

 

Sapa sing ora nate kejiret karo cuaca nalika ninggalake omah tanpa payung? Utawa apa sampeyan metu mikir yen bakal adhem lan surya paling gedhe? Amarga alasan iki lan liyane, duwe aplikasi ramalan cuaca sing apik penting kanggo ngindhari kedadeyan sing ora kaduga. Pungkasane, swasana bisa mbantu kita.

Dina iki ana puluhan aplikasi ramalan cuaca supaya ora wayahe isin, kayata teles ing papan kerja utawa ora srengenge nalika piknik ing taman kasebut. Pramila SeoGranada nggawe dhaptar iki kanthi paling apik saiki. Priksa:

Indeks()

    1. AccuWeather

    AccuWeather minangka salah sawijining aplikasi cuaca sing paling misuwur. Iki uga minangka salah sawijining sing paling akurat, nyedhiyakake informasi cuaca nyata, kanthi sawetara fitur sing apik.

    Teknologi sing digunakake dening AccuWeather njamin salah sawijining ramalan cuaca sing paling dipercaya sing kasedhiya saiki. Badai lan / utawa perubahan cuaca sing tiba-tiba dielingake liwat tandha-tandha sing akurat, mula ora ana sing kejiret amarga kedadeyan cuaca sing ora dikarepake.

    Saliyane bisa ndeleng ramalan saiki utawa rong minggu maneh, AccuWeather nyedhiyakake informasi babagan angin, asor, lan hawa anyep.

    Kanggo ndownload AccuWeather, pilih sistem operasi: Android / iOS.

    2. Climatempo

    Aplikasi astronomi kanggo njelajah Semesta kanthi nyata

    Kanthi Climatempo sampeyan bisa ngerti cuaca ing endi wae. Sampeyan bisa mriksa kanthi nyata, saliyane duwe data saben jam, saben dina utawa dina sabanjure.

    Kanggo nggawe kabeh luwih apik, sampeyan bisa nampa warta sing gegandhengan karo cuaca lan ngerti apa sing kedadeyan ing jagad iki. Aku seneng widget saka aplikasi, cukup pilih jinis konten lan akses langsung saka layar ngarep utawa kunci.

    Ing aplikasi kasebut ana informasi babagan kecepatan angin, visibilitas, tekanan atmosfer, wayah srengenge lan srengenge surup, asor udara, lan liya-liyane. Aplikasi kasebut isih nglacak badai.

    Kanggo ndownload Climatempo, pilih sistem operasi: Android / iOS.

    3. Yahoo Tempo

    Salah sawijining aplikasi sing paling akeh digunakake nalika nerangake cuaca, Yahoo Weather duwe desain sing intuisi lan nyenengake, nggawa sawetara foto sing disesuaikan karo lokasi, wektu lan kahanan cuaca.

    Informasi kasebut ditampilake ing laporan lengkap lan rinci, kanthi ringkesan cuaca nganti 10 dina sabanjure. Ing peta interaktif, sampeyan bisa ngerteni suhune ing macem-macem panggonan lan arah lan kacepetan angin.

    Tandha cuaca sing ora becik mbantu sampeyan ngrancang dina kanthi luwih becik, uga animasi sing menarik sing nyedhiyakake data kayata sunar srengenge, srengenge surup, lan tekanan atmosfer. Kejadian sinar ultraviolet (UV) uga kasedhiya, uga asor hawa.

    Kanggo ndownload Yahoo Tempo, pilih sistem operasi: Android / iOS.

    4. Cuaca lan radar

    Kanthi ramalan cuaca cepet, kanthi Clima & Radar sampeyan bisa nyegah suhu 24 jam sabanjure utawa 14 dina wiwit saiki. Ditambah maneh, mesthine ana puluhan data liyane supaya kabeh bisa dadi rencana, tanpa mbebayani yen udan ngrusak dina kasebut!

    Sampeyan isih bisa verifikasi kecepatan, visibilitas angin, kemungkinan udan, sunrise lan surup, sensasi termal, uga akeh informasi liyane. Kanggo duwe data sing akurat, sampeyan bisa nyakup lokasi sing pas ing aplikasi kasebut.

    Kanggo ndownload Weather & Radar, pilih sistem operasi: Android / iOS.

    5. wektu Brasil

    Salah sawijining poin Tempo Brasil sing paling narik kawigaten yaiku kemungkinan duwe animasi realistis sing bisa nggambarake owah-owahan iklim kanthi cepet. Kanthi nganyari terus-terusan, kabeh informasi gampang ditemokake ing antarmuka intuisi.

    Sampeyan bisa takon babagan cuaca nganti 10 dina luwih dhisik. Kabeh ana ing laporan rinci, sing nyakup informasi babagan udan, angin, sinar ultraviolet, tekanan atmosfer, lan liya-liyane.

    Dioptimalake kanggo ponsel lan tablet, kanthi Tempo Brasil sampeyan duwe akses menyang peta interaktif, supaya gampang bisa nemokake lokasi sing dipilih kanthi tepat kanggo acara utawa tur. Cocog kanggo sapa wae sing pengin aplikasi sing gampang nanging efektif.

    Kanggo ndownload Tempo Brasil, pilih sistem operasi: Android / iOS.

    6. Prakiraan Cuaca

    Kanthi aplikasi iki, sampeyan duwe informasi kanthi nyata, bisa konsultasi karo meteorologi ing saindenging jagad. Saka Rio de Janeiro menyang London, saka New York menyang Tokyo, sampeyan wis ngalami owah-owahan cuaca sing paling sithik lan siyap-siyap sedina wae tanpa kedadeyan sing ora kaduga.

    Saliyane data suhu, Prakiraan Cuaca nampilake informasi ing laporan lengkap, ing derajat Celcius lan Fahrenheit. Sampeyan bisa nemokake tekanan atmosfer, visibilitas, asor udara, udan ing macem-macem titik ing peta interaktif, kacepetan lan arah angin, lan liya-liyane.

    Ora Ana widget ana informasi sing dianyari saben wektu, bisa takon cuaca ing dina utawa minggu sabanjure.

    Kanggo ndownload ramalan cuaca, klik ing kene.

    Kanthi aplikasi ing ndhuwur, ana macem-macem informasi babagan cuaca lan bisa uga ana perubahan mendadak sing bisa ngrusak rencana dina sing apik tenan. Ati-ati banget supaya udan supaya ora kejiret!

    Saiki sampeyan duwe sawetara informasi supaya ora teles ing papan kerja, kepiye sampeyan ngerti 10 aplikasi mundur total lan nyathet suwene wektu nganti pesta utawa perjalanan sing apik tenan?

    Kanggo nambah semangat, kita uga nuduhake aplikasi 8 frasa kanggo menehi inspirasi saben dina. Nanging, yen wis udan lan sampeyan arep kerja utawa universitas, kita duwe 10 aplikasi kanggo maca buku ing ponsel lan ngrasakake wektu sing angel kanggo sinau utawa seneng-seneng.

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane