10 pamirso foto paling apik kanggo ngganti aplikasi Windows

10 pamirso foto paling apik kanggo ngganti aplikasi Windows

10 pamirso foto paling apik kanggo ngganti aplikasi Windows

 

Pamirsa foto asli Windows 10 ora misuwur karo pangguna sistem. Utamane, amarga alon-alon mbukak gambar lan kompatibel karo sawetara format. Uga, fungsi panyuntingan sing kasedhiya diwatesi.

Yen sampeyan golek alternatif kanggo program kasebut, kita wis ndhaptar 10 pamirso gambar gratis paling dhuwur sing bakal diunduh ing PC Windows. Priksa!

Indeks()

    1. Pamirso Gambar FastStone

    Ringan lan gampang digunakake, FastStone Image Viewer ngidini sampeyan ndeleng gambar ing layar wutuh, zoom, lan ndeleng data EXIF. Navigasi folder bisa ditindakake liwat menu ndhuwur. Piranti kasebut kasedhiya ing garis ing sisih ngisor layar.

    Kompatibel karo puluhan ekstensi, uga nawakake fungsi editing. Iki kalebu motong, ngowahi ukuran, ngilangi mripat abang, lan nyetel cahya. Sampeyan uga bisa nggawe slide show, masang teks lan stiker ing foto, ing antarane pilihan liyane.

    • Pamirso Gambar FastStone (gratis): Windows 10, 8, 7, Vista lan XP.

    2. Winaero Tweaker

    Winaero pancen duwe puluhan fungsi kanggo ngatur setelan lan fitur Windows. Antarane, ana pilihan kanggo nggawa panampil foto sistem klasik menyang Windows 10.

    Kanggo nindakake iki, bukak program banjur goleki Foto ing kothak telusuran. klik ing Entuk aplikasi klasik / Aktifake Foto Windows Delengr. Banjur menyang Aktifake Foto Windows Delengr.

    Sampeyan bakal digawa menyang setelan gawan aplikasi. Klik aplikasi sing ditemtokake ing Photo Viewer, lan ing dhaptar sing ditampilake, bukak Windows Photo Viewer. Ya, bakal ana ing pilihan, kaya jaman biyen.

    • Winaero Tweaker (gratis): Windows 10, 8 lan 7

    3. ImageGlass

    Salah sawijining program antarmuka sing paling apik ing dhaptar. ImageGlass nawakake sumber daya kanggo sing golek gambar sing apik, tanpa tambahan. Aplikasi ngidini sampeyan muter gambar kanthi horisontal lan vertikal, uga nyetel jembaré, dhuwure utawa ngenggoni kabeh layar.

    Sampeyan uga bisa ngubungake ekstensi menyang editor gambar tartamtu, kayata, cukup mbukak PNG ing Photoshop. Sampeyan uga bisa milih arep nampilake toolbar, panel gambar cilik, lan latar mburi sing peteng utawa kothak.

    Program iki ndhukung file ing luwih saka 70 format, kayata JPG, GIF, SVG, HEIC, lan RAW.

    • ImageGlass (gratis): Windows 10, 8.1, 8, SP1, 7

    4. JPEGView

    Cahya, cepet lan fungsional minangka tembung sing bisa netepake JPEGView. Aplikasi kasebut nyorot gambar, kanthi toolbar kanthi ikon minimalis lan transparan. Mung ditampilake nalika mouse nglayang ing sisih ngisor layar. Data babagan foto, kalebu histogram, bisa dideleng kanthi ngeklik huruf i.

    Yen sampeyan ngalihake pointer, ditampilake sawetara opsi editing sing menarik. Antarane, alat kanggo nyetel kontras, padhange lan jenuh, ngganti warna lan kabur. Ndhukung format JPEG, BMP, PNG, WEBP, TGA, GIF lan TIF.

    • JPEGView (gratis): Windows 10, 8, 7, Vista lan XP

    5. 123 Pamirso Foto

    123 Photo Viewer nyedhiyakake dhukungan kanggo format sing angel ditemokake ing pamirso gambar liyane kanggo Windows, kayata LIVP, BPG lan PSD. Aplikasi iki ngidini sampeyan nggedhekake nganggo siji klik lan duwe trabasan keyboard supaya gampang digunakake.

    Kajaba iku, duwe macem-macem fungsi editing, kayata saringan, gabungan gambar, lan sisipan teks. Program kasebut uga ndhukung ekstensi animasi, kayata GIF, APNG, lan WebP. Kelemahane mung kudu menehi hasil pariwara kanggo versi mbayar ing layar ngarep.

    • 123 Pamirso Foto (gratis): Windows 10 lan 8.1

    6. IrfanView

    IrfanView minangka pamirso sing entheng, gampang digunakake kanthi tombol sing gampang diakses kanggo nyithak, motong bagean gambar, lan ndeleng informasi EXIF. Program kasebut duwe fungsi konversi format, kayata saka PNG menyang JPEG kanthi gampang.

    Sampeyan uga bisa masang tandha banyu, nambah wates, lan mbenerake warna. Isih babagan suntingan, pangguna bisa ngowahi ukuran lan muter file, ngetrapake filter lan efek, lan malah ngganti siji warna kanggo warna liyane.

    Aplikasi kasebut bisa uga ora intuisi kanggo sing ora duwe pengalaman nyunting. Uga, kanggo nggunakake ing basa Portugis, sampeyan kudu ndownload lan nginstal paket basa sing kasedhiya ing situs web pangembang. Nanging prosese cepet.

    • Irfanview (gratis): Windows 10, 8, 7, Vista lan XP
    • Paket basa IrfanView

    7. XnView

    XnView minangka pilihan panampil foto liyane sing kasedhiya karo sawetara fitur tambahan. Sanajan dudu salah sawijining opsi sing paling ramah ing panggunaan, kompatibel karo luwih saka 500 format lan ngidini tumindak batch. Antarane, ganti jeneng lan konversi macem-macem file sekaligus.

    Sampeyan uga bisa ngowahi ukuran lan motong gambar, nggambar, lan mbenerake mripat abang. Ana uga kemungkinan nyetel aspek kayata padhang, kontras, saturasi, shade, lan liya-liyane.

    • XnView (gratis): Windows 10 lan 7

    8. Tampilan Madu

    Ringan lan gampang digunakake, HoneyView nyorot fitur dhasar sing diarepake kanggo pamirso gambar. Yaiku, nggedhekake lan nggedhekake, muter foto banjur pindhah menyang foto sabanjure utawa bali menyang sing sadurunge.

    Informasi EXIF ​​bisa diakses kanthi cepet liwat tombol ing sisih kiwa ndhuwur layar. Kajaba duwe konversi format gambar kumpulan, program iki ngidini sampeyan ndeleng file sing dikompres tanpa kudu decompress.

    • MaduView (gratis): Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista lan XP.

    9. nomacs

    Nomacs duwe tampilan sing ngelingake pamirso foto Windows klasik. Mula, sapa wae sing seneng program Microsoft ora kangelan nggunakake aplikasi iki. Minangka kanggo tampilan dhewe, sampeyan ngidini sampeyan gampang ngalih mode ing antarane layar wutuh, 100% utawa dhisikan.

    Sampeyan uga bisa muter, ngowahi ukuran lan motong gambar nggunakake tombol sing disorot. Piranti lunak kasebut uga nawakake macem-macem alat panyuntingan, kayata penyesuaian saturasi, nggawe ikon PC, lan liya-liyane.

    • nomacs (gratis): Windows 10, 8, 7, Vista, XP lan 2000

    10. Foto Google

    Siji-sijine panampil online ing dhaptar, Foto Google bisa dadi pilihan saka wong-wong sing seneng nyimpen kabeh file ing sak papan. Aplikasi seluler ngidini sampeyan nggawe serep foto kanthi otomatis lan ngakses saka browser.

    Yen pengin, sampeyan uga bisa ngunggah gambar sing disimpen ing PC lan Google Drive menyang versi web program. Layanan kasebut nduweni telusuran kanggo topik lan papan lan alat panyuntingan sing sederhana. Uga duwe rakitan lan souvenir otomatis wiwit dina sing padha taun kepungkur.

    Apa sing bisa dadi kekurangan kanggo sawetara yaiku butuh sambungan internet kanggo nggunakake.

    • Foto Google (gratis): Web

    Setel panampil foto anyar minangka standar

    Windows nemtokake program sistem asli minangka panampil standar. Yaiku, bakal digunakake kanggo mbukak kabeh foto kanthi otomatis. Kanggo ngalih menyang program sing didownload, cukup tindakake langkah-langkah ing ngisor iki:

    1. Klik-tengen gambar, lan ing menu sing mbukak, klik Mbukak karo;

    2. Kaya sing nonton acara ing dhaptar sing ditampilake, pilih Pilih aplikasi liyane;

    3. Sadurunge ngeklik lambang program, centhang kothak ing jejere Tansah nggunakake iki aplikasi kanggo mbukak file .jpg (utawa apa wae ekstensi gambar);

    4. Saiki, klik ing program lan konfirmasi nggih.

    Yen sampeyan ora bisa nemokake jeneng program, gulung mudhun dhaptar banjur bukak Aplikasi liyane. Yen sampeyan isih ora bisa nemokake, klik Goleki aplikasi liyane ing PC iki. Ing kothak sing mbukak, ketik jeneng program ing garis telusuran.

    Yen sampeyan nemokake, klik banjur klik Mbukak. Banjur baleni langkah-langkah ing ndhuwur, aplikasi bakal kalebu ing antarane pilihan aplikasi.

    SeoGranada nyaranake:

    • Pamuter video sing apik banget kanggo PC lan Mac
    • Penyunting teks gratis lan online paling apik

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane