Sådan slettes en Telegram-konto

Sådan slettes en Telegram-konto

Efter råd fra din bedste ven har du også besluttet at bruge telegram, den berømte messaging-tjeneste, der giver dig ikke kun mulighed for at sende tekstbeskeder, men også at deltage i grupper, følge kanaler om de mest forskellige emner og foretage opkald / videoopkald over Internettet. I løbet af ugerne indså du dog, at du foretrækker andre messaging-applikationer end at chatte med dine venner, og derfor er du kommet til den konklusion, at du stopper din oplevelse med Telegram.

Hvis tingene er nøjagtigt som jeg beskrev dem, og nu vil du vide det hvordan man sletter Telegram-kontoLad mig give dig alle de oplysninger, du har brug for for at få succes i din bestræbelse. Hvis du giver mig et par minutter af din fritid, kan jeg vise dig den detaljerede procedure for permanent at slette din konto eller planlægge dens annullering. Først og fremmest vil det dog være min bekymring at forklare, hvad det betyder at afmelde Telegram, og angive også, hvilke muligheder der er tilgængelige i tvivlstilfælde.

Hvis du er enig og ikke kan vente med at finde ud af mere, lad os ikke spilde mere tid på at chatte for at se, hvordan du fortsætter. Gør dig selv behagelig, afsæt fem minutters fritid, og dedikér dig til at læse de følgende afsnit. Følg nøje de instruktioner, jeg er ved at give dig, prøv at omsætte dem i praksis, og jeg forsikrer dig om, at du vil være i stand til at afmelde Telegram uden at støde på nogen form for problemer. God læsning og held og lykke i alt!

Index()

    Før vi kommer til hjertet i denne tutorial og forklarer os selv hvordan man sletter Telegram-konto, kan det være nyttigt at vide, hvad fjernelsen af ​​din konto fra denne platform består af og frem for alt, hvilke muligheder der er til rådighed for dig.

    På tidspunktet for skrivningen af ​​denne vejledning kan du slette din Telegram-konto enten manuelt (ved at få adgang til en bestemt side på det officielle Telegram-websted) eller ved at indstille dens automatiske annullering (fra indstillingerne for den berømte messaging-tjeneste).

    I begge tilfælde indebærer sletning af din konto sletning af alle chats, individuelle og grupper (inklusive beskeder og andre midler) og kontakter, der er knyttet til den slettede konto. Du skal også vide det operationen er irreversibel: I tvivlstilfælde er det ikke muligt at gendanne en annulleret konto.

    Men ved at vælge at planlægge automatisk annullering af din konto, hvis sidstnævnte endnu ikke er slettet, kan du spore dine trin ved blot at logge ind på din konto igen.

    Endelig vil jeg gerne påpege, at hvis din konto er begrænset på grund af spam-relaterede aktiviteter, vil sletning af den ikke fjerne disse begrænsninger. Efter at have ryddet dette op, lad os se, hvordan man fortsætter.

    Sådan slettes Telegram-konto permanent

    Hvis din intention er slet Telegram-konto permanentAlt du skal gøre er at oprette forbindelse til den berømte messaging-tjenestes officielle hjemmeside, indtaste det telefonnummer, der er knyttet til den konto, der skal slettes, og efter bekræftelse af din identitet skal du trykke på knappen for straks at slette kontoen.

    For at fortsætte, både fra smartphones og tablets og fra computere, skal du starte den browser, du normalt bruger til at surfe på Internettet (f.eks. krom, Safari, Edge osv.) og er forbundet til denne side på Telegram-webstedet. Indtast derefter det telefonnummer, som du har tilmeldt dig den fulde internationale præfiks-tjeneste med (f.eks. + 39 for Italien) i marken Hans telefonnummer og tryk på knappen følgende, for at modtage en kode, der er nødvendig for at bekræfte din identitet.

    På dette tidspunkt skal du starte Telegram-applikationen på din enhed, trykke på på Telegram-chatten og skrive alfanumerisk kode rapporteret inde. Gå derefter tilbage til den side, du lige har åbnet, indtast den pågældende kode i feltet Kode og tryk på knappen Tilmeld.

    På den nyåbnede side skal du vælge indstillingen Slet konto og angiv, hvis du ønsker det, hvorfor du sletter din konto i feltet Fordi du rejser?. Hvis du er sikker på at afslutte din oplevelse i Telegram, skal du trykke på knappen Slet konto, for permanent at slette din konto og alle relaterede data.

    Som nævnt i startlinjerne i denne vejledning, hvis du tænker over det, er det ikke muligt at gendanne en slettet konto. Alt du kan gøre er at tilmelde dig tjenesten igen - i så fald, hvis du vælger at gøre det ved hjælp af det samme telefonnummer, der er knyttet til den slettede konto, kan det tage et par dage. I denne henseende kan min guide til, hvordan du abonnerer på Telegram, være nyttig.

    Sådan slettes Telegram-konto automatisk

    Hvis du ikke er helt overbevist om at slette din Telegram-konto og gerne vil vide en mindre drastisk løsning end den, jeg angav i de foregående linjer i denne vejledning, kan du automatisk sletning af program af din profil efter en periode med inaktivitet, du har angivet.

    Hvis du mener, at dette er den bedste løsning til dine behov, og du har en enhed Android, start Telegram-applikationen, tryk på knappen ☰ øverst til venstre og vælg indstillingen konfigurationer i den menu, der åbnes. Tryk nu på elementet Privatliv og sikkerhed, find muligheden Slet min konto og klik på artiklen Hvis langt. Til sidst skal du sætte fluebenet ud for muligheden for din interesse imellem 1 måned, 3 måneder, 6 måneder mi 1 år Og det er det.

    Men hvis du spekulerer på hvordan man sletter Telegram-konto fra iPhone, start den pågældende applikation, tryk på elementet konfigurationer placeret i menuen herunder og tryk på indstillingen Privatliv og sikkerhed. I det nye skærmbillede, der vises, skal du finde sektionen Slet min konto automatisk, tryk på emnet Hvis du er fraværende for og vælg en af ​​de tilgængelige indstillinger fra 1 måned, 3 måneder, 6 måneder mi 12 måneder.

    Vil du fortsætte computer? I dette tilfælde skal du huske, at det er muligt at planlægge annullering af din konto fra Telegram-klienten til Windows og macOS, men ikke fra Telegram Web, browserversionen af ​​den populære instant messaging-tjeneste.

    Når det er sagt, start Telegram på din computer og tryk på ikonet for gearhjul, for at få adgang til konfigurationer af din konto. Vælg derefter indstillingen Privatliv og sikkerhed, find artiklen Slet min konto og klik på indstillingen Hvis langt. Til sidst skal du indstille inaktiv periode for din interesse mellem 1 måned, 3 måneder, 6 måneder mi 1 år Og det er det.

    Ved at gøre dette slettes din konto automatisk i slutningen af ​​den periode med inaktivitet, du har angivet. For at forstå det bedre, lad os tage et praktisk eksempel: Hvis du har indstillet en inaktivitetsperiode på 1 måned, slettes din konto, hvis du ikke logger på Telegram i 30 dage. Dette betyder, at hver gang du bruger den pågældende tjeneste, vil du "udsætte" annulleringen af ​​din konto i yderligere 30 dage.

    I tilfælde af problemer

    Hvis du fulgte de instruktioner, jeg gav dig i de foregående afsnit, men på trods af dette ikke kunne slette din konto, anbefaler jeg, at du beder om support fra Telegram-personalet.

    For at gøre dette, både fra smartphones og tablets og fra computere, skal du starte Telegram-applikationen og trykke på ikonet gearhjul og vælg indstillinger stil et spørgsmål mi Okay i den menu, der åbnes, for at starte chatten med Telegram support.

    På dette tidspunkt skal du trykke på knappen begynder, vælg dine indstillinger Jeg vil rapportere et problem mi Jeg har et problem med min konto, vælg artiklen Jeg vil slette min konto og prøv at anvende instruktionerne på skærmen i praksis.

    Hvis du stadig ikke kan afmelde Telegram, skal du starte chatten igen med Telegram support og vælge indstillingerne Hop ind og fortsæt med de frivillige. mi Ja omdirigere mig, for at komme i direkte kontakt med Telegram-personale.

    Beskriv nu nøjagtigt det problem, der opstår i marken. skriv en beskedKlik påpapirplan, for at sende din besked og vente på svaret fra en Telegram supportmedarbejder, der vil give dig al den nødvendige hjælp.

    Upload

    Hvis du fortsætter med at bruge dette websted, accepterer du brugen af ​​cookies. Flere oplysninger