Ovo nije samo politika privatnosti, to je moja deklaracija o principima.

Kao odgovoran za ovu web stranicu, želim vam ponuditi najveće pravne garancije u vezi s vašom privatnošću i objasniti vam što je moguće jasnije i transparentnije sve što se tiče obrade osobnih podataka unutar ove web stranice.

Ova Pravila o privatnosti vrijede samo za osobne podatke dobivene na internetskoj stranici, a ne vrijede za one podatke koje su prikupile treće strane na drugim web stranicama, čak i ako ih povezuje web mjesto.

Sljedeći uvjeti su obavezujući za korisnika i za osobu zaduženu za ovu web stranicu, stoga je važno izdvojiti nekoliko minuta za čitanje, a ako se s tim ne slažete, nemojte slati svoje osobne podatke na ovoj web stranici.

Ovo pravilo ažurirano je 25

Za potrebe odredaba spomenutog Zakona o zaštiti ličnih podataka, osobni podaci koje nam pošaljete bit će ugrađeni u datoteku „KORISNIKA WEB-a i PODRUČJA“, čiji je vlasnik Online Servicios Telemáticos SL s NIF: B19677095 i sa adresa u C / Blas de Otero nº16 1º Iz. -18230 - Albolote (Granada). Ova datoteka je implementirala sve tehničke i organizacione mjere sigurnosti utvrđene Kraljevskom uredbom 1720/2007 o razvoju LOPD-a.

Slanje i snimanje općih podataka

Slanje ličnih podataka na ovu veb stranicu obavezno je da biste kontaktirali, komentirali, pretplatili se na emulator.online blog, angažirali usluge prikazane na ovoj web stranici i kupili knjige u digitalnom formatu.

Isto tako, pružanje traženih ličnih podataka ili neprihvatanje ove politike zaštite podataka podrazumijeva nemogućnost pretplate na sadržaj i obradu zahtjeva postavljenih na ovoj web stranici.

Nije nužno da dajete bilo kakve lične podatke za pregledavanje ove web stranice.

Koje podatke zahtijeva ova web stranica i u koje svrhe

emulator.online će prikupljati lične podatke korisnika putem mrežnih obrazaca putem Interneta. Lični podaci koji se prikupljaju, ovisno o svakom slučaju, mogu između ostalog biti: ime, prezime, e-pošta i pristupna veza. Isto tako, u slučaju ugovaranja usluga, kupovine knjiga i oglašavanja, od korisnika ću tražiti određene podatke o bankarstvu ili plaćanju.

Ova web stranica zahtijevat će samo podatke koji su strogo primjereni u svrhu prikupljanja i obvezana je da:

  • Minimizirajte obradu ličnih podataka.
  • Pseudonimizirajte lične podatke što je više moguće.
  • Dajte transparentnost funkcijama i obradi ličnih podataka koji se obavljaju na ovom web mjestu.
  • Dopustite svim korisnicima da prate obradu njihovih podataka koja se obavlja na ovoj web stranici.
  • Stvorite i poboljšajte sigurnosne elemente kako biste vam ponudili najbolje uvjete sigurnog pregledavanja.

Svrha podataka prikupljenih na ovom portalu je sljedeća:

  1. Da odgovore na zahtjeve korisnika es. Na primjer, ako korisnik ostavi svoje lične podatke u bilo kojem od obrazaca za kontakt, te podatke možemo koristiti da odgovorimo na vaš zahtjev i odgovorimo na bilo kakve sumnje, žalbe, komentare ili nedoumice koje biste mogli imati u vezi s informacijama koje su sadržane na web mjestu. Web, usluge koje se pružaju putem veb stranice, obrada vaših ličnih podataka, pitanja u vezi sa pravnim tekstovima koji se nalaze na veb lokaciji, kao i bilo koja druga pitanja koja imate.
  2. Za upravljanje popisom pretplata, slanje biltena, promocija i specijalnih ponuda, u tom slučaju koristit ćemo samo adresu e-pošte i ime koje je korisnik dao prilikom izrade pretplate.
  3. Umjeravanje i odgovaranje na komentare korisnika na blogu je.
  4. Da bi se zagarantovala usklađenost sa uslovima upotrebe i važećim zakonom. To može uključivati ​​razvoj alata i algoritama koji pomažu ovoj web lokaciji da garantuje povjerljivost ličnih podataka koje prikuplja.
  5. Podrška i poboljšanje usluga koje nudi ova web stranica.
  6. Tržište proizvoda i usluga ponuđenih na ovoj web stranici.

U nekim se slučajevima informacije o posjetiteljima ove web stranice anonimno ili sakupljaju s trećim stranama kao što su oglašivači, sponzori ili pridružena društva s jedinom svrhom poboljšanja mojih usluga i unovčavanja web stranice. Svi ovi zadaci obrade bit će regulirani prema zakonskim normama i sva vaša prava koja se odnose na zaštitu podataka poštivat će se u skladu s važećim propisima.

Korisnik u svakom slučaju ima puna prava nad njihovim ličnim podacima i njihovom upotrebom i može ih iskoristiti u bilo kojem trenutku.

Ni u kojem slučaju ova web stranica neće osobne podatke svojih korisnika prenijeti trećim osobama bez prethodnog informiranja i traženja njihovog pristanka.

Usluge koje nude treće strane na ovoj web stranici

Da bi pružio usluge strogo potrebne za razvoj svoje aktivnosti, Online Servicios Telemáticos SL dijeli podatke sa sljedećim pružaocima pod njihovim odgovarajućim uvjetima privatnosti.

  • Hosting: cubenode.com
  • Web platformaWordPress.org
  • Kurirske službe i slanje biltena: MailChimp. 675 Ponce de Leon Ave NE, Apartman 5000 Atlanta, GA 30308.
  • Spremanje i sigurnosna kopija u oblaku: Dropbox -Drive, Wetransfer, Amazon Web Services (Amazon S3)

Sistemi za hvatanje ličnih podataka koje sakuplja ova web stranica

Ova web stranica koristi različite sisteme za hvatanje ličnih podataka. Ova web stranica uvijek zahtijeva prethodnu suglasnost korisnika za obradu njihovih osobnih podataka u navedene svrhe.

Korisnik ima pravo opozvati svoj prethodni pristanak u bilo kojem trenutku.

Sistemi za hvatanje ličnih podataka koje koristi emulator.online :

  • Obrasci za pretplatu na sadržaj: Unutar weba postoji nekoliko obrazaca za aktiviranje pretplate. Pogledajte u svoju pristiglu poštu. Korisnik mora potvrditi pretplatu kako bi potvrdio svoju adresu e-pošte. Navedeni podaci koristit će se isključivo za slanje biltena i redovno informiranje o vijestima i određenim ponudama, ekskluzivno za pretplatnike es. Biltenom upravlja MailChimp.

Kada koristite usluge platforme MailChimp za provođenje marketinških kampanja putem e-pošte, upravljanje pretplatama i slanje biltena, trebali biste znati da MailChimp Ima svoje servere koji se nalaze u SAD-u, a samim tim i vaše lične podatke bit će premješteni u međunarodnu zemlju koja se smatra nesigurnom nakon ukidanja Sigurne luke. Pretplatom prihvaćate i pristajete da vaše podatke pohranjuje platforma MailChimp sa sjedištem u Sjedinjenim Državama, kako bi se upravljalo slanjem odgovarajućih biltena. MailChimp je prilagođen EU standardnim klauzulama o zaštiti podataka.

  • Obrazac za povratne informacije: Web stranica sadrži obrazac za objavu komentara. Korisnik može postavljati komentare na objave koje su objavljene. Osobni podaci uneseni u obrazac za umetanje ovih komentara služit će se isključivo za umjeravanje i objavljivanje.
  • Kontakt obrazac: Postoji i kontakt obrazac za pitanja, prijedloge ili profesionalni kontakt. U ovom slučaju će se adresa e-pošte koristiti za odgovor na njih i slanje podataka koje korisnik traži putem weba.
  • kolačiKada se korisnik registrira ili kreće na ovoj web stranici, pohranjuju se «kolačići», korisnik ih može u bilo kojem trenutku savjetovati politika kolačića proširiti informacije o korištenju kolačića i kako ih deaktivirati.
  • Preuzimanje sistema: Na ovoj web stranici možete preuzeti različite sadržaje koji se povremeno uključuju u tekstualni, video i audio format. U tom je slučaju potreban e-mail za aktiviranje obrasca za pretplatu. Vaše informacije koriste se u svrhe naznačene pretplatnicima.
  • Prodaja publikacija: Preko portala možete kupiti publikacije i infoprodukte od Online Servicios Telemáticos SL, u ovom slučaju su putem platforme Paypal potrebne informacije o kupcu (ime, prezime i telefon, poštanska adresa i e-mail) preko platforme Paypal. plaćanja.

Korisnici mogu odjavite pretplatu u bilo kojem trenutku usluga koje pruža emulador.online isti bilten.

Korisnik će unutar ove stranice pronaći stranice, promocije, sponzore, affiliate programi koji pristupaju navikama pregledavanja korisnika radi uspostavljanja korisničkih profila i prikazivanja korisničkog oglašavanja na temelju njihovih interesa i navika pregledavanja. Ove su informacije uvijek anonimne, a korisnik nije identificiran.

Podaci navedeni na ovim sponzoriranim web lokacijama ili povezanim vezama podložni su pravilima o privatnosti koji se koriste na tim web lokacijama i neće biti podložni ovim pravilima o privatnosti. Stoga korisnicima toplo preporučujemo da detaljno pregledaju politike privatnosti partnerskih veza.

Politika privatnosti oglašavanja u AdsenseuGoogle Adsense.

Politika privatnosti praćenja izvora koji se koriste na ovoj web stranici:Google (Analytics)

Emulator.online takođe proučava preferencije svojih korisnika, njihove demografske karakteristike, obrasce prometa i druge informacije kako bi bolje razumio ko je naša publika i šta im treba. Praćenje preferencija naših korisnika takođe nam pomaže da vam prikažemo najrelevantnije oglase.

Korisnik i općenito bilo koja fizička ili pravna osoba mogu uspostaviti hipervezu ili tehnički uređaj za povezivanje (na primjer, veze ili dugmad) sa svoje web stranice na emulator.online ("Hiperveza"). Uspostavljanje hiperveze ni u kojem slučaju ne podrazumijeva postojanje odnosa između emulator.online i vlasnika web stranice ili web stranice na kojoj je hiperveza uspostavljena, niti prihvatanje ili odobrenje od strane emulator.online njenog sadržaja ili usluge. U svakom slučaju, emulator.online zadržava pravo da u bilo kojem trenutku zabrani ili onemogući bilo koju hipervezu do Veb lokacije.

Korisnici mogu odjavite pretplatu u bilo kojem trenutku usluga koje pruža emulador.online isti bilten.

Indeks()

    Tačnost i istinitost podataka

    Korisnik garantuje da su lični podaci dani putem različitih obrazaca istiniti, dužan je da saopšti bilo kakvu njihovu modifikaciju. Korisnik također garantira da sve pružene informacije odgovaraju njihovoj stvarnoj situaciji, da su ažurne i tačne. Pored toga, Korisnik se obvezuje da će svoje podatke stalno ažurirati, snoseći isključivu odgovornost za netačnost ili netačnost danih podataka i za štetu koja zbog toga može nastati Online Servicios Telemáticos SL kao vlasniku web emulatora.online.

    Ostvarivanje prava na pristup, ispravku, otkazivanje ili protivljenje

    Prava korisnika su sljedeća:

    • Pravo da u bilo kojem trenutku pitamo koje lične podatke pohranjujemo o korisniku.
    • Pravo da tražite od nas da ažuriramo ili ispravimo besplatne netočne ili zastarele podatke koje pohranjujemo o korisniku.
    • Pravo na odjavu pretplate na bilo kakvu marketinšku komunikaciju koju možemo poslati Korisniku.

    Možete usmjeriti svoje komunikacije i ostvarivati ​​prava na pristup, ispravljanje, otkazivanje i protivljenje Putem poštanske pošte na adresi C / Blas de Otero nº16 1º Iz. -18230 - Albolote (Granada) ili e-poštom: info (at) emulador.online, zajedno sa dokazima važećim u zakonu, poput fotokopije DNI-a ili ekvivalenta, naznačenog u predmetu „ZAŠTITA PODATAKA“.

    Prihvatanje i saglasnost

    Korisnik izjavljuje da ga je Online Servicios Telemáticos SL informisao o uslovima zaštite ličnih podataka, prihvatajući i pristajući na njihovo postupanje na način i za svrhe naznačene u pravnoj napomeni.

    Izmene ove politike privatnosti

    Online Servicios Telemáticos SL zadržava pravo da modifikuje ovu politiku kako bi je prilagodila novom zakonodavstvu ili jurisprudenciji, kao i industrijskoj praksi. U takvim slučajevima, Davatelj će na ovoj stranici objaviti promjene uvedene s razumnim očekivanjem njihove primjene.

    Komercijalna pošta

    U skladu sa LSSICE, Online Servicios Telemáticos SL ne provodi SPAM prakse, tako da ne šalje komercijalne e-poruke koje korisnik prethodno nije zatražio ili odobrio, u nekim prilikama može slati vlastite promocije i određene ponude i treće strane, samo u slučajevima kada imate ovlaštenje primatelja.

    Slijedom toga, u svakom od obrazaca na web lokaciji, korisnik ima mogućnost davanja izričitog pristanka za primanje mog "Newslettera", bez obzira na komercijalne informacije koje su posebno tražene. Pretplatu možete automatski otkazati u istim biltenima.